Promjena!

Njezin se izgled s godinama transformirao: Od mršavice s početka karijere do žene koja se ne opterećuje kilogramima

Kelly Brook i Jeremy Parisi (Foto: Profimedia) Kelly Brook i Jeremy Parisi (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook i Jeremy Parisi (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook i Jeremy Parisi (Foto: AFP) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: AFP) Kelly Brook (Foto: AFP) +1 Kelly Brook i Billy Zane (Foto: AFP) Galerija

Kelly Brook godinama je u vezi s Jeremyjem Parisijem, s kojim je krenula na romantični odmor.

Britanski model, starleta i voditeljica uživa s dugogodišnjim dečkom na sunčanoj Mallorci.

Pogledaj i ovo Kelly Brook (Foto: Profimedia) Romantični bijeg Ponosi se svojom figurom: Čipkasti bikini jedva je izdržao bujne obline jedne od najljepših Britanki

39-godišnja Kelly Brook već je godinama u skladnoj vezi s privatnim trenerom, 6 godina mlađim Jeremyjem Parisijem, s kojim je krenula na još jedan romantični odmor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

Duo je uskočio u ljetne krpice, a paparazzi su ih uhvatili u sunčanju, fotografiranju, uživanju na luksuznoj jahti, ali i šetnji popularnim španjolskim otokom. Ipak, po starom dobrom običaju, najviše pažnje privukla je upravo Kelly, čiji se izgled posljednjih godina itekako transformirao.

Naime, još 2010. godine smeđokosu ljepoticu pamtili smo kao mršavicu, a onda je voditeljica natukla popriličan broj kilograma, i to bez pretjerivanja.

Starleti su kilogrami promijenili i lice, no ona je to sve okrenula u svoju korist te postigla da za njezinim oblinama uzdišu brojni muškarci i žene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

Ipak, nakon što je 2017. godine njezino tijelo proglašeno "najljepšim", javili su se i oni koje se ne slažu s tim, a od tada se oko njezinih proporcija lome koplja gdje god se pojavi.

Iako se neko vrijeme Kelly ljutila na razne komentare i rasprave na račun svog tijela, danas vrlo rado ističe te iste obline na društvenim mrežama koje su joj također donijele određeni dio medijske pažnje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

2005. godine Kelly je časopis FHM proglasio najseksi ženom svijeta, a i dandanas je na listama 100 najljepših žena, bez obzira na brojku koju joj pokazuje vaga. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +5 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Ćorluka se vratio kući i odmah opalio selfie s dvoje "najdražih ljudi na svijetu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene