Spektakularno finale

Osvojio srca gledatelja: Denis Barta pobjednik je šeste sezone Supertalenta!

Denis Barta proglašen pobjednikom Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) Denis Barta proglašen pobjednikom Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/44 >> Pogledaji ovu galeriju Denis Barta proglašen pobjednikom Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Elena Brnić u finalu Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Elena Brnić u finalu Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Elena Brnić u finalu Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Plesni klub Dance Queen (Foto: Dnevnik.hr) Plesni klub Dance Queen (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) +33 Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Supertalent ima novog pobjednika, a riječ je o Sarajliji Denisu Barti koji je već u audicijskoj emisiji osvojio srca publike i žirija.

Nakon sedam audicijskih i pet polufinalnih emisija te mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo imali priliku upoznati kroz šestu sezonu Supertalenta, ove nedjelje gledatelji Nove TV gledali su spektakularnu završnicu showa. 

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda - 3 ''svi smo mi božja djeca!'' Martina je plakala zbog njezinog nastupa: ''Ja si ne mogu zamisliti ljepši Badnjak s ljepšom porukom''

Napokon smo saznali i titulu najboljeg, a to je Denis Barta. Osim laskave titule pobjednika, ovaj Sarajlija osvojio je i vrijednih 200 tisuća kuna. 

Denis Barta iz Sarajeva srca publike osvojio je već prvim, audicijskim nastupom i izvedbom pjesme ''Oprosti mi pape'' Olivera Dragojevića, nakon čega je uslijedila polufinalna izvedba ''Ostala si uvijek ista'' Miše Kovača, a i ovoga puta rijetki su ostali imuni na njegovu pojavu na pozornici.

Za finale Supertalenta izabrao je jednu od najljepših pjesama Kemala Montena ''Vratio sam se živote''.

Članovi žirija suze su teško suzdržavali.

''Roj misli. Denis je na ovoj pozornici Superrtalenta apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On ovdje nije Supertalent u pjevanju, prezentaciji, u sviranju. Denis ovdje dolazi i pobuđuje u većini nas jednu tugu. Dirne nas, dotakne nas, uskovitlaju se tu razne misli, da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla u stanje sreće i zhavalnosti. Sreće iz razloga što mi je dao priliku da promislim koja je moja svrha ovdje, koja je svrha bilokoga u publici, koja je svrha naših gledatelja i otvorio je mnogima oči da je Denisov Supertalent da nam svima skupa očita jednu životnu lekciju, a to je koje stvari su u životu stvarno bitne'', zaključila je Martina.

Među pet najboljih plasirali su se plesni klub Dance Queen, Siniša Matijašević, Đulijano Jašarević i Vanessa Jakac, dok je zadnje mjesto pripalo Andreju Škedelu.

A jesen je definitivno bila u znaku nevjerojatno talentiranih ljudi koji su s lakoćom osvajali i žiri i publiku, a ova posljednja emisija donijela je najatraktivnije, najzabavnije i najnevjerojatnije nastupe do sada. Od gotovo 400 točaka s audicija, dvanaest najboljih posljednji put je stalo na pozornicu Supertalenta i nastupom do zadnjeg daha pokušalo uvjeriti gledatelje da su baš oni vrijedni pobjede.

Za titulu Supertalenta borili su se plesač Diego Siqueira, pjevačica Iva Augustinović, pjevačica Adna Šestić, harmonikašica Vanessa Jakac, glazbenik Denis Barta, pjevačica Elena Brnić, plesni klub Dance Queen, plesač Đulijano Jašarević, pjevač Filip Rudan, plesač Marin Čačija, crtač zatvorenih očiju Siniša Matijević te iluzionist Andrej Škedl.

Finalnu večer otvorio je Diego Siqueira koji je gledatelje osvojio latino plesom, a priznao je kako je prolaskom u finale Supertalenta ostvario svoj životni san. Zbog njegovog prolaska u finale plakali su i njegovi roditelji, a prije nastupa ispričao je da mu je tata prvi put poslao poruku u kojoj mu je priznao da priča o njegovom plesu te da je ponosan na njega što ga je itekako iznenadilo.

Njegov nastup oduševio je žiri Supertalenta. 

''Savršeno, savršen si umjetnik, to je to, bravo'', prvi je viđeno komentirao Davor. Maja mu je poručila da je izgledao svjetski, a sa svime spomenutim složili su se i Janko i Martina. 

Sljedeća je na scenu stupila Elena Brnić ili djevojčica anđeoskog glasa kako ju je prozvao žiri. Ovoga puta pjevala je pjesmu ''Hero'' Mariah Carey.

''Kad je netko tako dobar kao ti, trebao bi u nastupu uživati maksimalno'', rekla joj je Maja.

Davor smatra da je ona jedna velika diva u malom, džepnom pakiranju, a Martinu je čak uspjela i rasplakati.

''Ti si hrvatski Supertalent'', rekla joj je Martina, dok je Janko priznao Eleni da je među tri njegova favorita finalne večeri.

Najbrojnija plesna skupina ove sezone, Dance Queen, ujedno i Davorov Zlatni gumb nastupili su treći po redu.

''Ovo što ste vi pokazali je Supertalent'', rekao je Davor i nije imao dodatnih komentara, a Maja ih nije štedjela s komplimentima pa je zaključila da su bili i više nego genijalni.

Janko je zaključio da su zasluženo u finalu, a Martina ih je opisala kao čudesne.

Adna Šestić, Jankova miljenica i njegov Zlatni gumb, za finalnu izvedbu u Supertalentu odabrala je pjesmu ''Kao u snu'' Tonyja Cetinskog.

''Treći put si me upropastila. Nekako je od prve emisije jasno da sam uvijek pod dojmom tvog nastupa, još nisam vidio kako ti osjećaš pjesmu koju pjevaš. Već sam rekao da trebaš pobijediti, vidjet ćemo što drugi misle o tome. Čuvaj to dobro u sebi'', rekao je ponosni Janko.

Martina je Adnin nastup komentirala u svom stilu. 

''Ako su i postojali neki zli jezici, večeras si svima začepila usta'' zaključila je, a Maja ju je opisala kao osobu koja se jednostavno svima mora svidjeti na prvu. 

''Pjevaš kao jedna velika ljubav, zločin i strast'', pjesnički je njezinu izvedbu kometirao Davor Bilman.

Siniša Matijević u finale Supertalenta plasirao se u posljednjoj polufinalnoj emisiji nacrtavši Nikolu Teslu zatvorenih očiju, a ove nedjelje sve je oduševio crtežom Luke Modrića.

Janko je primijetio da je Siniša poslije svega što je prošao u Supertalentu postao sigurniji u sebe, ali je zaključio da mu je drago da postoje ovakve emisije u kojima ovakvi talenti izlaze na vidjelo.

Davor se složio sa svojim kolegama i još jednom naglasio da je zbilja poseban dečko.

''Iskoristi to što imaš i ostani dobar'', poručio mu je.

Njegov nastup pogledajte OVDJE. 

Harmonikašica Vanessa Jakac rasplesala je cijeli studio.

''Ti si jedan takav mali pozitivac, čovjek pored tebe zaboravi da je za dva, tri sata ponedjeljak. Stvarno si nas razveselila, stvarno je bilo super'', poručila joj je Maja. Davor ju je opisao kao klupko pozitivne energije, a za Janka je Vanessa, kako se izrazio, Miss simpatičnosti sezone.

Đulijano Jašarević, za žiri Supertalenta čovjek od gume, u finalu je završio u zadnjoj polufinalnoj emisiji odlukom žirija.

''Stvarno nešto nesvakidašnje, ovo se ne može naučiti i izvježbati. Uživaj u tome što radiš jer si zaista poseban'', rekao mu je Davor.

Prema Maji, Đulijano je zasluženo u finalu.

''To što ti radiš od svog tijela je nevjerojatno'', nije ga štedjela s komplimentima.

Uslijedio je i jedan od zanimljivijih nastupa finalne večeri - onaj iluzionista Andreja Škedela, a on sam je trik koji je izveo najavio kao nešto novo što gledatelji nisu imali priliku vidjeti na ovim prostorima. Kako je objasnio, riječ je o triku koji se u svijetu rijetko izvodi, a u ovom dijelu Europe pak nitko ne izvodi ovaj bijeg. Opisao je svoj nastup i kao najveću iluziju koju je izveo u svojoj karijeri - točku opasnu po život. Naime, u roku od tri i pol minute uspio se osloboditi i pobjeći iz vodenog tanka i to sve bez zraka.

''Tvoj nastup je uspio jer se meni ovo nije svidjelo. Uspio si, supertalentiran si, ali meni se ovo nije svidjelo'', iskrena je bila Martina, no za Maju je on genije, a za Davora je cijela točka fascinantna.

Nevjerojatno skroman i šarmantan Filip Rudan poslije polufinala i pjesme Eda Sheerana, odlučio se za pjesmu ''The Most'' Justina Biebera. 

''Ovo ide u kategoriju koja će u budućnosti zaraditi puno novaca. I da ne pobjediš, siguran sam da ćeš apsolutno uspjeti. Za mene si dosad bio sladunjavi dječarac, sad si za mene frajer'', rekao mu je Bilman, a da pleše i pjeva savršeno primijetila je i Maja i još jednom dodala da je on sigurna, buduća zvijezda.

''Ti si skroman i moraš takav ostati, ti moraš ostati ovakav kakav jesi jer ovakav si savršen'', zaključila je Maja. I Janko smatra da je jedina opasnost za Filipa ta da se razbahati, a Martini se nije svidio izbor glazbe. 

Poslije nastupa plesača Marina Čačije, Davor je zaključio da ne treba zvati ljude da glasaju za njega jer će sigurno to sami uraditi, a Maja ga je upitala ako slučajno ne pobijedi ove godine, hoće li se u show prijaviti i sljedeće sezone.

Posljednja je nastupila Iva Augustinović, natjecateljica bombastičnog glasa koja je za finalni nastup odabrala pjesmu ''Ave Maria''. 

''Jesmo li mogli zamisliti ljepši završetak ove sezone Supertalenta? Ja mislim da nismo. Toliko moćno, veličanstveno, umjetnički. Jako si napredovala vokalno. Mislim da si danas iznenadila i samu sebe, pa neka iznenađenje večeri bude tvoja pobjeda u Supertalentu'', velike su Martinine riječi.

I za Janka je ovo bio božanstven završetak finalne emisije, kao i cijele sezone, a Ivinu izvedbu u istom su tonu komentirali i Maja i Davor. 

I mi možemo reći samo  - bravo svima!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene