Predivne objave!

Finale ''Plesa sa zvijezdama'' je stiglo, a evo kako su se finalisti showa oprostili od svojih partnera i emisije!

Sandi i Helena Sandi i Helena Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Finalisti showa Ples sa zvijezdama Valentina i Pedro Pedro i Valentina Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz Jelena Perić - 6 Jelena Perić - 1 Marko Mrkić Filip i Paula +17 Sandi Pego Galerija

Veliko finale ''Plesa sa zvijezdama'' je stiglo, a evo kako su se kandidati hit-showa oprostili od emisije u kojoj su proveli 12 tjedana.

Večeras se održava velika finalna emisija ''Plesa sa zvijezdama'', a natjecatelji i finalisti showa stekli su veliko iskustvo te nova prijateljstva kroz proteklih 12 tjedana koliko je trajala emisija.

Pogledaj i ovo Marko Ciboci Opa! Strogi Ciboci finale showa najavio fotkom bez majice: ''Tko je spreman za večeras?''

Mnogi od njih posljednju epizodu dočekali su emotivno pa su se neki od njih i na Instagramu oprostili od svojih partnera i emisije koja im je doslovno promijenila život.

Valentina Walme objavila je fotografiju s plesnim partnerom Pedrom i napisala u opis kako je ovaj tjedan vrlo emotivna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

''Toliko emotivan tjedan prepun prekrasnih komentara podrške, suza, smijeha, znoja, masnica… Jedva čekam da ostavimo sutra sve na podiju! Mi ćemo dati 1000%, a vi ćete, nadam se, uživati u svim izvedbama finalista!'' napisala je Valentina u opis fotografije.

Pedro Soltz je također bio vrlo emotivan zbog zadnje emisije showa, a raznježio je i sve pratitelje objavivši fotografiju s Valentinom na kojoj oni dvoje leže na plesnom podiju držeći se za ruke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

''Ne mogu vjerovati da je došlo to vrijeme. Ne znam da li da plačem ili da se smijem… Zapravo, i jedno i drugo. Nakon 4 ekstremno intenzivna mjeseca, sutra će biti naš “LAST DANCE” i kraj ove avanture. Puno truda, posla, sreće, frustracija, pobjeda i poraza… Ne znam za moje kolege, ali ja sam imao bujicu emocija kakva mi se do sada rijetko kad uopće dogodila. Počeo sam ne znajući ništa o plesu, a sada sam potpuno zaljubljen u njega'', dio je opisa ispod Pedrove fotografije.

Posebno emotivan bio je i na Instagram pričama na kojima je objavio svoju reakciju stigavši u studio po posljednji put. ''Falit će mi ovo'', kratko je rekao.

Jelena Perić sa svojim je partnerom podijelila nekoliko Instagram priča iz studija, a oboje su se složili kako ne mogu vjerovati da je već stigao kraj.

Marko Mrkić je na svom Instagramu podijelio i njihovu zajedničku fotografiju s prvog odrađenog trening koji je bio vrlo davno.

Sandi Pego je sa svojim pratiteljima podijelio fotografiju s Helenom Janjušević na kojoj kleče na podiju u čvrstom zagrljaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

''Ne mogu vjerovati da je sve ovako brzo prošlo, najbolji pokazatelj je Cindy koja je već u šestom mjesecu trudnoće. Ovo nije zadnji opis na temu Plesa sa zvijezdama, ali je definitivno zadnji trening na ovom podiju. Krv, znoj i suze su se isplatile, a sad idemo razvaliti to finale u našem stilu'', napisao je Sandi.

Helena je u komentarima dodala kako plače čim se sjeti svega te da je ova plesna pustolovina čista sreća.

Paula Jeričević prije nekoliko je dana podijelila fotografiju čvrstog zagrljaja s Filipom Vidovićem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Jericevic (@paula_jericevic)

''Iza nas su 4 predivna mjeseca, a danas smo već korak do finala! Otplesat ćemo sa jednakim guštom kao što smo i krenuli ali će nam danas više nego ikad trebat vaša podrška'', poručila je svojim pratiteljima.

Ostale fotografije pogledajte u galeriji, a tko će od ova četiri para odnijeti pobjedu i postati novi najbolji plesni par ovogodišnje sezone ''Plesa sa zvijezdama'' pogledajte večeras u 20.15 na Novoj TV.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 5 +4 Ella Dvornik - 4 Celebrity Ella Dvornik objavila da je na novoj estetskoj operaciji pa u komentarima pokrenula prepirke među pratiteljima

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 2 +31 Ivana Knoll - 3 Celebrity Najatraktivnija navijačica u personaliziranom dresu i vrućim hlačicama uspješno prognozirala završetak finala Lige prvaka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene