RIP Paul Walker

Ekipa 'Fast and Furiosa' objavila dirljiv video u spomen prijatelju

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Filmska ekipa 'Fast and Furious' napravila je dirljiv video u spomen tragično preminulog prijatelja, glumca Paula Walkera.

U spomen na glumca Paula Walkera njegova ekipa sa seta 'Fast and Furious' napravila je video u kojem se sjećaju slavnog glumca i prijatelja. Video koji traje 2 minute prikazuje Paulove scene iz legendarnog filma zajedno s njegovim kolegama Vin Dieselom, Tyrese Gibsonom i Michelle Rodriguez.

Pogledaj i ovo Meadow Walker (Foto: Instagram) presretna je! Udala se kći tragično preminulog glumca, a svima je za oko zapelo tko ju je otpratio do oltara!

Objavljeni rezultati autopsije tragično preminulog Paula Walkera

Video započinje zaraznim i simpatičnim osmijehom poznatog glumca po kojem će ga prijatelji vječno pamtiti, dok u pozadini svira tužna pjesma 'Coming Home' koju izvodi Skylar Grey .

'Najvažnija stvar u životu će uvijek biti ljudi u ovoj sobi, upravo ovdje, upravo sada', rekao je Paulov kolega Vin Diesel.

Do sada je snimljeno je šest nastavaka filma 'Fast and Furious', a snimanje sedmog dijela je prekinuto zbog tragične nesreće glumca. Podsjećamo, poznati 40-godišnji glumac preminuo je proteklog vikenda u automobilskoj nesreći u Los Angelesu u automobilu kojeg je vozio njegov prijatelj Roger Rodas.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene