"Otočka djevojka"

Zanosna Fani Stipković fotkama s odmora obranila je titulu naše najseksi novinarke, a na ove prizore nitko nije ostao imun!

Fani Stipković Fani Stipković Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 6 Fani Stipković Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 +21 Fani Stipković - 3 Galerija

Fani Stipković odmara sa zaručnikom Fernandom na Korčuli, a od tamo dijeli svoje atraktivne fotografije.

Jedna od naših najseksi novinarki Fani Stipković nedavno je sa zaručnikom Fernandom Hierrom sletjela u Hrvatsku te su odlučili posjetiti Korčulu, Split i Dubrovnik.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Na svom Instagram profilu sada je podijelila svoje intrigantne fotografije zbog kojih je dobila pregršt lajkova i pozitivnih komentara.

Zgodna Fani je pozirala među stijenama uz more u dvodijelnom zeleno-bijelom badiću u kojem je istaknula svoje zavidne atribute, a posebnu pažnju privlačilo je njezino raskošno poprsje.

"Otočka djevojka", napisala je ispod posta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Prvi u komentarima javio joj se naš modni stilist Marko Grubnić koji joj je uputio niz emotikona gorućih vatrica.

Obožavatelji također nisu mogli ostati imuni na ovakvu Fani pa su pisali:

"Prezgodna", "WOW", "Prekrasna djevojka", "Ljepotica", "Predivna", "Top".

Par se zajedno s prijateljima fotografirao na Stradunu, a Fernando je na jednom od storija podijelio zastavu hrvatske pa napisao: "Stigao sam u svoju drugu zemlju".

Fani i legendarni nogometaš vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a već se neko vrijeme šuška da su i zaručeni.

Nedavno se doznalo i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

  1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 4 Jelena Perić - 16 Jelena Perić - 17 +30 Jelena Perić - 5 Celebrity Baš kao Bondova djevojka: Hrvatica koju uspoređuju s Kim Kardashian objavila zavodljive fotke s jahte

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez Selena Gomez Selena Gomez Selena Gomez (Foto: Instagram) +10 Selena Gomez (Foto: Profimedia) Celebrity Omiljena Disney slatkica uživa u društvu šarmantnog muškarca, je li nakon dugo godina nova ljubav na pomolu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene