Ljubav je u zraku

Naša najseksi novinarka objavila snimku poljupca s 15 godina starijim zaručnikom, on joj se odmah javio komentarom!

Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 1 Fani Stipković Fani Stipković +20 Fani Stipković i Fernando Hierro Galerija

Fani Stipković objavila je na Instagramu video u kojem između ostalog ljubi i svog zaručnika Fernanda Hierra.

Naša najseksi novinarka Fani Stipković uživa u čarima ljeta u Hrvatskoj u koju je iz Madrida na odmor doputovala u društvu svog zaručnika Fernanda Hierra.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Koliko im je lijepo Fani se pohvalila i na svom profilu na Instagramu, a pokazala je i koliko su zaljubljeni. Naime, sa svojim je obožavateljima podijelila video u kojem ljubi 15 godina starijeg Fernanda u moru, a dodatnu je pažnju privukla fotografijama u bikiniju i bujnim oblinama. On joj se u komenatrima odmah javio i to emotikonima crvenih srca kojima joj je iskazao ljubav. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)


Zgodna novinarka je pozirala među stijenama uz more u dvodijelnom zeleno-bijelom badiću u kojem je istaknula svoje zavidne atribute, a posebnu pažnju privlačilo je njezino raskošno poprsje.

Par se zajedno s prijateljima fotografirao na Stradunu, a Fernando je na jednom od storija podijelio zastavu hrvatske pa napisao: "Stigao sam u svoju drugu zemlju".

Fani i legendarni nogometaš vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a već se neko vrijeme šuška da su i zaručeni.

Nedavno se doznalo i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić, Mark Bagarić +2 Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda suprug Martine Tomčić, u braku su skoro 20 godina, no nemamo ga često priliku vidjeti!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 2 +7 Tony Cetinski - 1 Nekad i sad Tony Cetinski ponovno osvanuo sa svojim zaštitnim znakom, evo kako izgleda nakon zahvata kojem se radovao!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene