zasjenila sve

Uvijek obara s nogu: Jedna od naših najljepših misica pozirala u badiću i pokazala tetovaže

Fani Čapalija Fani Čapalija PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija Fani Čapalija (Foto: John Pavlish) Fani Čapalija i Jelena Rozga Fani Čapalija, Anamarija Asanović, Gianna Apostolski (Foto: Tonći Čerina) Fani Čapalija (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Fani Čapalija (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Galerija

"Ljeto i život je lak", napisala je Fani Čapalija u opisu fotografije na kojoj pozira u ružičastom badiću u kojem je istaknula svoju zavidnu liniju te je pokazala i tetovaže.

Jedna od omiljenih i najljepših misica u hrvatskoj povijesti, Fani Čapalija, prošlog je mjeseca na oduševljenje svojih obožavatelja otvorila profil na Instagramu, a redovito objavljuje fotografije svojih ljetnih avantura.

Pogledaj i ovo Anica Kovač Jednom miss, uvijek miss! Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

"Ljeto i život je lak", napisala je Fani u opisu fotografije na kojoj pozira u ružičastom badiću u kojem je istaknula svoju zavidnu liniju te je pokazala i tetovaže. "Ljepotica", "Prezgodna i prelijepa", "Što reći, prava ljepotica", samo su neki od komentara njezinih fanova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summertime and the livin' is easy ☀️ #fanicapalija #itsok❤️ 📷: Tom Dubravec

A post shared by Fani Čapalija (@fanicapalija_official) on

Fani je u opisu profila na Instagramu napisala da je bila Miss Hrvatske 1993. godine, a uz to je dodala i svoju slavnu izjavu It's OK koja je postala legendarna davnih 90-ih. Naime, bio je to njezin odgovor na pitanje Piercea Brosnana, koji se tad našao u ulozi voditelja, što misli o dijelu izbora za Miss svijeta u kojem su natjecateljice na pozornicu izlazile u kupaćim kostimima, pa je pomalo zbunjeno ali simpatično odgovorila "it’s OK".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene