Strah od trovanja, kupnja zemljišta...

Evo što sve srpski mediji pišu o Beyonce!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce u strahu od trovanja, Beyonce kupuje zemljište u Srbiji... samo su neki od napisa srpskih medija o zvijezdi koja u Beogradu boravi već treći dan.

Kad se u nekom gradu pojavi zvijezda svjetskog glasa, glazbena diva koja pojavom i talentom baca na koljena sve oko sebe, tada novinari imaju pune ruke posla.

Pogledaj i ovo showbuzz Na prvoj pjesmi Na Severininom koncertu u Beogradu došlo do incidenta: "Djevojke su vrisnule, a osiguranje ih je sklonilo"

Razbacani po terenu, u lovu na informacije, novinari traže zanimljiv materijal o zvijezdi koju bi što više približili svojoj publici. Upravo se jedan takav slučaj događa u našoj regiji.

Pjevačica Beyonce ne silazi s naslovnica srpskih tabloida, portala te iz televizijskog programa.

>> U Beograd je stigao Jay-Z s Blue Ivy?

Od trenutka kad je stupila na beogradsko tlo o njoj se piše doslovno svašta. Bilo je tako napisa kako se boji trovanja pa sa sobom vodi osobnog kuhara, kao i onih kako kupuje zemljište u Srbiji.

'Srbijo, spremi se, stižem', naslovnica je srpskog časopisa Story koji tvrdi kako je riječ o ekskluzivnom sadržaju kojeg će ponuditi svojim čitateljima.

S obzirom da je danas taj veliki dan kad u Beogradu napokon počinje turneja 'MRS. Carter Show', pretpostavljamo da nas zanimljivi naslovi i pisanja o pjevačici tek očekuju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene