I dalje zanosna!

Zbog zgodnog supruga i djece povukla se iz javnosti, no ovaj put nije promakla fotografima

Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: AFP) Eva Mendes (Foto: AFP) Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) +3 Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Galerija

Radi se o 45-godišnjoj glumici Evi Mendes, koja je svoje prvo dijete rodila u 42. godini života.

Glumica se u potpunosti posvetila obiteljskom životu.

Pogledaj i ovo In Magazin: kaskader - 1 Zvijezde filma "Kaskader" Ryan Goslin i Emily Blunt otkrili čega se to najviše boje na setovima i kome se stvarno dive: "Čisti strah, tama..."

Radi se o 45-godišnjoj glumici Evi Mendes, koja je svoje prvo dijete, kćerkicu Esmeraldu, rodila u 42. godini života. Glumica je uspjela čak 7 mjeseci skrivati trudnoću, što je rijetko kojoj dami u Hollywoodu pošlo za rukom, a dugo je skrivala i drugo blaženo stanje s kćerkicom Amadom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Naime, glumica se zasitila života u središtu pozornosti još 2011. godine kada je upoznala kolegu Ryana Goslinga. Iako je i ranije skrivala privatni život kao zmija noge, ipak je bila rado viđen gost crvenih tepiha te raznih evenata.

Ryan i ona u 8 zajedničkih godina na crvenom su se tepihu pojavili zajedno svega dva puta, i to dok su promovirali zajednički film "Grijesi očeva". Na setu toga filma su se i upoznali, a i paparazzi imaju prilično puno problema da ih uhvate zajedno u privatnom životu pa su njihove fotografije izrazito rijetke, posebno za holivudske pojmove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Par se i vjenčao u strogoj tajnosti, no nitko ne zna točno kada i gdje niti što je nosila mladenka, a Eva je odlučila i promijeniti karijeru te se posvetiti vlastitoj modnoj liniji, a ne snimanju novih filmova, u kojima ju više nećemo gledati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Upravo zato vidjeti zanosnu glumicu u šetnji s kćerkicama sunčanim Los Angelesom bio je praznik za oči, a Eva je još jednom dokazala kako i u ležernom izdanju izgleda nevjerojatno seksi. Iako u petom desetljeću, glumica je i dalje na listama najljepših žena svijeta, i to pri samom vrhu, pa je tijekom karijere snimila i brojne zanosne naslovnice.

Ryan je pravi sretnik, u to nema sumnje!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) +4 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Celebrity Gabriela pobijedila u "Plesu sa zvijezdama" pa pohrlila u zagrljaj "pravog" partnera: Tko je on?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene