Par na odmoru

FOTO Guza u kojoj može uživati samo ON!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je kao vino – s godinama je sve bolja!

Eva Longoria uživala je s prijateljicom Serenom Williams nakon što je slavna tenisačica osvojila US Open. No, slavna glumica odvojila je i dio vremena za uživanje s dečkom Jose Antoniom Bastonom. Njih su dvoje proveli romantičan dan na bazenu u Miamiju.

Pogledaj i ovo Tyler Christopher i Eva Longoria Tužna vijest Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

39-godišnja ljepotica za tu je prigodu odjenula šareni bikini koji je istaknuo sve njezine obline u kojima može uživati samo njezin odabranik.

Slavna glumica tvrdi da je zaposlenik Applea haknuo njezine podatke!

Atraktivna glumica već je neko vrijeme u vezi s bogatim meksikancem Jose Antonijem Bastonom, predsjednikom 'Televise'. 'Jako sam sretna s njim' rekla je Eva.

Za svog dečka, komentirala je kako se odlično oblači i da se uvijek mora potruditi da ga nadmaši. Lijepa glumica trenutno uživa u ljubavi, no iza sebe ima burnu prošlost, piše Daily Mail.

Eva se prvi put udala za Tylera Christophera s kojim je bila u braku od 2002. do 2004. Tada je upoznala Tonya Parkera za kojeg se udala 2007. U pariškoj gradskoj vijećnici. Zahtjev za rastavu podigla je 2010. godine i sada je ponovno u sretnoj vezi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene