loši maniri

Vrckasti predstavnik Izraela uoči Eurosonga ponašanjem je naljutio javnost, a posebice potezom prema Miji Dimšić

Michael Ben David Michael Ben David Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Ben David Michael Ben David Michael Ben David Mia Dimšić i Michael Ben David Michael Ben David Michael Ben David Michael Ben David Michael Ben David Michael Ben David Michael Ben David +1 Mia Dimšić Galerija

Michael Ben David predstavio je Izrael u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga u Torinu s pjesmom "I.M.", a svojim ponašanjem uoči natjecanja izazvao je osude javnosti.

Izrael na ovogodišnjem Eurosongu predstavlja Michael Ben David koji je privukao pažnju javnosti svojim ponašanjem uoči natjecanja.

Pogledaj i ovo Severina "Dolazim u Glibovac" Severina se prisjetila svojeg nastupa na Eurosongu prije 16 godina, pa jasno dala do znanja za koga sada navija

Vrckasti Izraelac u drugoj polufinalnoj večeri nastupio je drugi po redu s pjesmom "I.M.", a na pozornici je pokazao i svoje plesne sposobnosti.

Michael se školovao za pjevača i izvođača od svoje trinaeste godine, kada je upisao Školu primijenjenih umjetnosti Beit Zvi u Tel Avivu, a proslavio se u izraelskoj inačici talent showa X Factor, te uz pjevanje i glumi.

Inače, Michael se uspio zamjeriti obožavateljima Eurosonga u Hrvatskoj, ali i šire, kada je na tirkiznom tepihu, na ceremoniji otvorenja natjecanja našoj Miji Dimšić oteo mikrofon iz ruke dok je odgovarala na pitanje novinara

"Kakav narcis", "Sramota", "Nadam se da će završiti na zadnjem mjestu", "Neugodno za gledati", "Ne mogu ga podnijeti", komentiralo se tada na društvenim mrežama.

I prije toga se drugima unosio u riječ, a jednog od natjecatelja je i poljubio bez njegova pristanka.

Inače, Izrael je do sada četiri puta pobjeđivao na Eurosongu.

1/42 >> Pogledaji ovu galeriju The Rasmus The Rasmus The Rasmus Michael Ben David +37 Michael Ben David Celebrity Srbiju ćemo gledati u finalu Eurosonga, a evo i koje su preostale zemlje koje su izborile svoje mjesto!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta ispraćena u Torino - 4 +14 Konstrakta ispraćena u Torino - 6 Celebrity Povijesni nastup za Srbiju na Eurosongu: Konstrakta oprala ruke na pozornici u Torinu i izazvala ovacije publike!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene