Sve zbog treće osobe?

Stalno su se ljubakali, a onda šokirali razvodom: 24 godine mlađa manekenka pjevača je ekspresno zamijenila

Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) +0 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Getty Images) Galerija

Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli bili su zajedno 10 godina, a 2014. su se vjenčali. Dva mjeseca nakon razvoda ona je viđena s poznatim poduzetnikom Charleyem Vezzom.

Slavni Talijan Eros Ramazzotti (56), koji je pjesmama osvojio žene diljem svijeta, prošle godine je okončao brak. 

Pogledaj i ovo showbuzz Sretna slučajnost VESELA Marica: Eros svima pokazao ČVRSTU GUZU svoje mladenke!

Pjevač je viđen u nedjelju kako jaše konja u talijanskom Bergamu što je jedna od njegovih omiljenih aktivnosti više od 20 godina. Eros se trudi svaki slobodan trenutak iskoristiti za to. 

Glazbenik, koji ima milijune obožavateljica, prošle godine je objavio da se razvodi od manekenke Marice Pellegrinelli (32). Par je bio skupa 10 godina, a vjenčali su se 2014. u Kraljevskoj palači u Milanu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quanto mi ami??? Più di ieri e meno di domani ❤️❤️❤️❤️❤️ Per tutta la vita MIA❤️ @maricapellegrinelli

A post shared by Eros Ramazzotti (@ramazzotti_eros) on

Vijest o razvodu je šokirala javnost koja se divila njihovom vjenčanju nalik bajci. Imali su 200 gostiju i Marica je nosila vjenčanicu koju je izradila modna kuća Valentino. Bijela haljina je imala po sebi note omiljene pjesme para. 

Eros i Marica su tijekom veze dobili kćer Raffaelu (9) i sina Gabrija (5). Često su dijelili zajedničke fotografije pune ljubavi i najdraže obiteljske trenutke. Čak su uvijek i u javnosti izmjenjivali nježnosti bez imalo zadrške. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A very proud Eros Ramazzotti stands beside his wife, Marica Pellegrinelli. Married yesterday both bride and groom wore custom made Valentino designed by Creative Directors Maria Grazia Chiuri and Pierpaolo Piccioli. #hautecouturelove ❤️

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on

Postoje nagađanja da se njihov brak raspao zbog treće osobe. Samo dva mjeseca nakon objave razvoda, Marica je viđena kako ljubi poduzetnika Charleya Vezzu (36) koji je preuzeo ugledni obiteljski posao brenda namještaja Gufram. 

Inače, Eros je prije Marice bio četiri godine u braku s manekenkom i glumicom Michelle Hunziker (43). Bivši supružnici imaju kćer Auroru (24). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene