Sjećate je se?

Proslavila se vrućim scenama seksa u kojima je bez srama odbacila sve krpice, a sad je viđena nakon dugo vremena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emmy Rossum znamo iz serije "Shameless", a fotografi su je ovoga tjedna uhvatili u šetnji dok je obavljala svakodnevne obveze.

Glumicu Emmy Rossum ovoga su tjedna fotografi ulovili u elegantnom crnom izdanju na ulicama Los Angelesa dok je rješavala svakodnevne obveze.

Pogledaj i ovo showbuzz Otvoreno priznala 'Kada ljudi kažu da se sve vrti oko seksa imaju pravo'

34-godišnja zvijezda serije "Shameless" otišla je po hranu, a na sebi je imala crnu majicu, crne hlače neobičnog kroja te je lice sakrila maskom.

Mnogi su odmah primijetili da s njom nije bio suprug Sam Esmail, inače producent nekoliko filmova i serija.

Par se zaručio 2015. godine nakon dvije godine veze pa vjenčao 2017., a prije Esmaila Emmy je bila u braku s Justinom Siegelom.

Upravo Emmyn suprug producent je serije u kojoj bi glumica trebala utjeloviti samoprozvanu ikonu 80-ih Angelyne. Početkom godine procurile su fotografije na kojima je zbog uloge potpuno promijenila izgled, a čini se kako su snimanje zbog pandemije koronavirusa odgodili na nekoliko mjeseci. Nisu poznati detalji, a u međuvremenu su Rossum i Esmail karantenu proveli u svom domu u Los Angelesu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Celebrity Šarmer bez skandala ljubi istu ženu 27 godina, ali on i u 52. godini mami uzdahe drugih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene