Novi detalj

Pojava ove pjevačice zaintrigala je javnost, no ona i dalje mudro šuti iako se ranije jednom prilikom kratko o svemu oglasila

Emina Jahović - 1 Emina Jahović - 1 Milan Maricic/ATAImages 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Jahović - 1 Emina Jahović - 2 Emina Jahović +0 Emina Jahović Galerija

Emina Jahović jedna je od mnogih koja je gostovala na dodjeli nagradau Beogradu gdje su se okupili brojni poznati, a svi su primjetili promjene na njezinom licu.

Srpska pjevačica Emina Jahović pojavila se na prvoj večeri dodjele MAC-a gdje je sve oduševila svojim modnim odabirom.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga (Foto: PR) Potpuno drugačija Rozga iznenadila fanove: Udružila se s Eminom Jahović i predstavila novu pjesmu

Za ovu prigodu nosila je elegantno odijelo sa zebrastim uzorkom, a ispod sakoa nazirao se crni korzet s istim detaljem kao i na odijelu.

Cijelu kombinaciju ukrasila je visokim crnim štiklama, crvenim ružem na usnama i crnim tušem na očima.

Na fotografijama možemo vidjeti i to da Emina ima novu boju kose, naime,  iz pramenova je prešla u blajhanu plavu.

Pozornost je svima privuklo i njezino zategnuto lice, a prije same dodjele nagrada otkrila je i svoj ljubavni status. 

"Zaljubljena sam! Ja sam uvijek zaljubljena", vikala je pjevačica na videu dok su je intervjuirali novinari regionalnog portala Kurir.rs.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Međutim, jedno pitanje joj se nije svidjelo, a vezano je za njezinog bivšeg partnera Mustafu Sandala. Pred svima je izjavila kako ne želi da se njegovo ime spominje.

Podsjetimo, Emina je jednom prilikom na svom Twitter profilu javno progovorila o estetskom zahvatu kojem je podvrgnula:

"Kad smo već kod operacija, došlo je vrijeme da vam iz prve ruke ispričam i potvrdim sve stvari vezane uz iste, a koje vi ne znate. U životu nisam radila niti jednu plastičnu operaciju na sebi, osim operacija nosa koji sam prvi put slomila s 14 godina. S 14 godina nisam mogla na operaciju jer su se kosti lica tek razvijale pa sam morala čekati. To sam učinila onda s 21".

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju John Ventimiglia - 2 Odele Ventimiglia - 1 Odele Ventimiglia - 2 Odele Ventimiglia +4 Belinda Cape i Odele Ventimiglia Celebrity Kći glumca iz kultne serije preminula u 26. godini, prije samo tri mjeseca postala je majka: "Srca su nam slomljena"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Blair - 3 Lea Blair - 1 Lea Blair - 27 Lea Blair - 26 +25 Lea Blair - 25 Celebrity Tko je ljepotica koja je ukrala svu pozornost velikim prorezom koji je istaknuo trudnički trbuščić?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene