Podigla je glas

Jedna od najljepših žena na svijetu objasnila zašto je važno na plaži nositi bikini i tange

Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Galerija

Emily Ratajkowski progovorila o pravima ženama na zanimljiv i svojstven način.

Emily Ratajkowski vjeruje kako ne postoji neprikladno vrijeme u kojem žene ne bi trebale nositi bikini i tange.

Pogledaj i ovo Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Dobar početak 2020. Slavna pjevačica u golišavom izdanju izmjenjivala poljupce s novim dečkom za kojim je izgubila glavu

"Mislim da je Žena godine pomalo luda titula. Ali mislim da je važno u 2018. godini kako za muškarce, tako i za žene, prkositi predrasudama", rekla je Emily na dodjeli Međunarodne nagrade za Ženu godine u Australiji.

"Radi se o jednakom pravu nošenju bikinija i tangi na plaži kao i protestiranja", rekla je 27-godišnja manekenka koja je nedavno postala politički aktivna i sve glasnija u podizanju glasa za žene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily koju je proslavila uloga u glazbenom spotu "Blurred lines" pjevača Robina Thickea, i koja je postala u međuvremenu dizajnerica kupaćih kostima i naravno seks simbol.

U rujnu je bila uhićena, zajedno s komičarkom Amy Schumer, tijekom protestiranja protiv nominacije Bretta Kavanaugha za suca Vrhovnog suda.

"Danas sam uhićena na prosvjedu protiv nominacije Bretta Kavanaugha za mjesto vrhovnog suca, čovjeka koji je optužen od strane više žena za seksualno zlostavljanje. Poštujte postojanje žena ili našeg otpora. Čovjek koji naudi ženi ne može biti na tako moćnoj poziciji", izjavila je nakon uhićenja.

Mjesec dana kasnije, Emily je održala govor na "TheWrap’s Women Summitu" u Los Angelesu, gdje je izrazila svoje vjerovanje u jednakost rodova i ustanovila da je feminizam za sve sjajan.

"Ono što u osnovi vjerujem, feminizam predstavlja pravo izbora žena kako se i na koji način žele predstavljati, što žele raditi sa svojim tijelima, kako će im život izgledati i mislim da će se s time svi složiti", zaključila je Emily.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) +3 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Princ Harry i Meghan Markle napuštaju kraljevski dvor: Tenzije među prinčevima glavni uzrok selidbe?

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio (Foto: Instagram) Sara Sampaio (Foto: Instagram) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) +6 Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Celebrity Na zasluženom odmoru: Victorijina anđelica priznala kako se često osjeća usamljeno i iscrpljeno

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber (Foto: Getty Images) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin Bieber (Foto: Getty Images) Justin Bieber (Foto: Getty Images) +6 Justin Bieber (Foto: Getty Images) Celebrity Bivša je zbog njega završila na liječenju, nedavno je oženio slavnu manekenku, a sad tvrdi da mu je uzor Isus Krist

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene