Tko bi joj odolio?

Za oblinama slavne manekenke čeznu mnogi, no samo on ima pravo uživati u svim čarima njezina tijela

Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Screenshot) Emily Ratajkowski (Foto: Screenshot) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Galerija

Emily Ratajkowski uživa na Maldivima sa svojim suprugom Sebastianom Bearom-McClardom.

Emily Ratajkowski proslavila se u golišavom spotu glazbenika Robina Thickea za pjesmu "Blurred Lines" i od tada pažnju plijeni svojim zavodljivim izgledom. Ova brineta na sve se moguće načine trudi zadržati svoju popularnost, a to uglavnom čini objavom provokativnih fotografija na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard Ostvarila se loša predviđanja Voljela ga je dok je živjela s drugim muškarcem i tvrdila da je znala da je pravi, ali ipak je svemu došao kraj?

Seksi poze u bikinijima i često otkrivanje veoma bujnih grudi glavni su aduti ljepotice u prikupljanju novih pratitelja na Instagramu. Iako joj milijuni šalju komplimente i izjavljuju ljubav, Emily ljubi samo jednoga - glumca Sebastiana Beara-McClarda. 

Ovog je puta na svom profilu na Instagramu, gdje ju prate čak 24 milijuna ljudi, objavila niz fotografija s romantičnog putovanja na Maldive, na kojima uživa upravo u društvu svog supruga. 

Pozirali su u bazenu, a manekenka se Sebastianu popela na ramena i otkrila pogled na svoje vitko tijelo, koje može ljubiti samo njezin suprug. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maldivian chicken

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Podsjetimo, Emily je u veljači ove godine proslavila prvu godišnjicu braka sa suprugom Sebastianom Bearom-McClardom. Lijepa manekenka šokirala je obožavatelje kada se u veljači 2018. godine udala za relativno nepoznatog glumca i redatelja u gradskoj vijećnici u New Yorku.

Obožavatelje je o udaji obavijestila preko Instagrama, a sa suprugom je prvi put javno viđena tek nekoliko dana prije ceremonije. Zapravo, većina njezinih obožavatelja nije ni znala da zanosna brineta ima novog dečka te su bili uvjereni da još uvijek ljubi glazbenog producenta Jeffa Magida, s kojim je bila u višegodišnjoj vezi. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) +3 Martina Tomčić (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako izgleda Martina Tomčić kada ju za prvu emisiju uživo fotka i uredi Marko Grubnić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene