što se ovdje događa?

Ekscentrični milijarder u tajnosti dobio drugo dijete s bivšom tri mjeseca nakon prekida, no pomirenje je bilo kratkog vijeka!

Elon Musk Elon Musk DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Elon Musk Elon Musk (Foto: Dnevnik.hr) Elon Musk (Foto: AFP) Amber Heard Elon Musk (Foto: Profimedia) +0 Elon Musk Amber Heard (Foto: Profimedia) Galerija

Elon Musk i Grimes u tajnosti su dobili drugo dijete, kćerkicu koju su nazvali Exa Dark Sideræl i koju im je rodila surogat majka tri mjeseca nakon prekida veze, no njihovo pomirenje nije dugo potrajalo.

Milijarder Elon Musk (50) i kanadska glazbenica Grimes (33) u tajnosti su dobili drugo dijete samo tri mjeseca nakon što su prekinuli.

Pogledaj i ovo Elon Musk (Foto: AFP) Sretne vijesti! Djevojka slavnog milijardera golom fotkom potvrdila vijest da čekaju dijete: "Cenzurirano za Instagram"

Vijest je potvrdila Grimes koja je za Vanity Fair otkrila i da su dobili kćer koju su nazvali Exa Dark Sideræl, ali je zovu Y. Kćer im je rodila surogat majka, a par već ima sina kojeg su nazvali X Æ A-Xii.

Grimes je za časopis otkrila i u kakvom su ona i Musk odnosu.

"Teško mi je opisati naš odnos, vjerojatno bih ga mogla nazvati svojim dečkom, no naša veza je fluidna. Živimo u odvojenim kućama. Mi smo najbolji prijatelji i stalno se viđamo. Jednostavno imamo nešto što ne očekujemo da drugi mogu razumjeti", kazala je te je otkrila i kako planiraju imati još djece.

"Oduvijek smo ih htjeli imati najmanje troje ili četvero", priznala je no nekoliko sati nakon objave članka na Twitteru je objavila novosti.

"Elon i ja smo opet prekinuli otkako je napisan ovaj članak, haha, ali on je moj najbolji prijatelj i ljubav mog života", napisala je glazbenica.

Podsjetimo, Grimes su s Elonom Muskom počeli povezivati u svibnju 2018. godine, nakon što su se upoznali preko Twittera i razmijenili nekoliko šala. U javnosti su se prvi put pojavili iste godine na Met Gali, a posljednji su put zajedno viđeni na božićnoj zabavi Kardashiana. Nakon prekida su objavili kako će zajednički odgajati sina.

Za Elona se pisalo da već ima novu djevojku, a radi se 27-godišnjoj australskoj glumici Natashi Bassett.

"Natasha se viđa s Elonom već neko vrijeme. Isprva su bili prijatelji, no to je preraslo u nešto više nakon što je on prekinuo s Grimes", kazao je nedavno njezin prijatelj za Daily Mail.

Inače, Elon već ima petoricu sinova iz prvog braka s Justine Wilson, od koje se razveo 2008. godine, a vjenčali su se 2000. godine. Prvo dijete tragično im je preminulo 2002. godine u dobi od samo 10 mjeseci. Kasnije su postali roditelji danas 15-godišnjih blizanaca Griffina i Xaviera te trojki Kaia, Saxona i Damiana, koje danas imaju 13 godina.

Musk je poznat i po vezi s takozvanom žderačicom muškaraca, glumicom Amber Heard, koju su okončali u veljači 2018. godine.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić - 1 Marija Selak Raspudić +0 Marija Selak Raspudić - 1 Celebrity Marija Selak Raspudić u Saboru pokazala poveći trudnički trbuh, više ga ne može sakriti ispod odjeće!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene