Tužila slavnu obitelj

Šokirana iznošenjem obiteljskih tajni u javnost!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pomajka Kim, Kourtney i Khloe Kardashian, Ellen Kardshian, obrušila se na svoje slavne rođake zbog objavljivanja intimnih detalja o njihovom preminulom ocu u javnosti i zarađivanju na njima. Ellen se čak nalazi na sudu s Kardashianima.

Ellen Kardashian, koja se udala za poznatog odvjetnika Roberta Kardashiana i to dva mjeseca prije njegove smrti 2003. godine, ljutito je reagirala na tvrdnju Kim Kardashian kako se udala za njezina oca u danima kad je bio najslabiji.

32-godišnja Kim je u izjavi za sud, u parnici koju je Ellen pokrenula protiv obitelji Kardashian, naglasila kako je u trenutku vjenčanja rak jednjaka od kojega je bolovao njezin otac bio u četvrtom stadiju te kako je Robert bio potpuno nesvjestan svoje okoline u trenutku vjenčanja.

Pogledaj i ovo showbuzz priča o uspjehu Dale su novo značenje riječi slava i dobro unovčile svaki svoj potez, a sve je započelo snimkom seksa tadašnje asistentice Paris Hilton

>> Nije joj dosta – opet izaziva svojim veeelikim dekolteom!

Ellen je ovo razljutilo jer smatra kako to nije istina. Protiv Kardashiana je podnijela tužbu zbog klevete, duševne boli, sramoćenja u javnosti iznošenjem intimnih podataka i obiteljskih tajni.

No, s druge strane, ni Kardashiani nisu ostali dužni Ellen. Tužili su je zbog prodaje Robovih dnevnika nekolicini američkih magazina.

Iduće saslušanje u ovoj sudskoj trakavici zakazano je za 17. prosinca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene