Pokazala sve tetovaže

Ella umalo otkrila grudi u topiću koji spajaju samo dvije špagice, jedan krivi pokret ruku dovoljan je za malu nezgodu!

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik Ella Dvornik Odvažno izdanje Elle Dvornik - 5 Ella Dvornik - 6 +8 Ella Dvornik - 7 Galerija

Ella Dvornik objavila je seksi fotografije ispred bazena, a u zanimljivom kompletiću ispod vestice nije nosila baš ništa, pratitelji pohvalili njen utrenirani izgled.

Influencerica Ella Dvornik objavila je seksi fotografije pozirajući ispred bazena u zanimljivom ružičastom kompletiću te raspametila obožavatelje.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Kratku suknjicu s prorezom držao je samo lanac preko bedra, a topić koji je obukla više je otkrivao nego pokrivao jer Ella nije imala baš ništa ispod tankog materijala pa su se u sredini nazirale njene grudi.

''Izgledaš sjajno, Ella'', ''Prezgodna si'', ''Super si, top ženstveno izdanje'', rekli su joj obožavatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Fanove je na drugoj fotografiji malo zbunio izbor obuće za ovakav outfit jer je Ella obukla crne visoke čarape i crne tenisice.

''Lijep je outfit, ali je l' jedino meni idu na živce patike i čarape kraj bazena?'' napisala je jedna pratiteljica, na što se Ella našalila: ''Ostale su mi cipele u Šibeniku!'' i nasmijala pratitelje.

Elli se javila i Nives Celzijus koja je komentirala: ''Ljubomorna sam. Uživaj'', a Ella joj je napisala kako će uživati i za nju.

Dvornik je u ovom kompletiću pokazala savršeno isklesano tijelo na kojem uporno radi već neko vrijeme, a čini se da se trud isplatio jer Ella izgleda bolje nego ikada.

Pažnju na fotografijama sve više privlače i njene tetovaže kojima je ukrasila tijelo pa je Ella na ovim fotkama pokazala dvije velike zvijezde sa svake strane rebara te veliku bedrenu tetovažu.

Fotografije nije pokvario ni prst njezine prijatelice Lane Biželj koji se vidi u kutu prve fotografije, a Ella se s Lanom našalila i u Instagram priči objavivši video na kojem joj Lana govori da malo promijeni pozu.

''Daj neš' radi nemoj sam jednu pozu!'' govorila je Lana dok se Ella namještala, a na kraju videa skoro je pokazala i više nego što je potrebno jer je zapuhao vjetar i Elli naglo podigao vesticu.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 +22 Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Celebrity Maja Šuput nam je otkrila zanimljiv talent svojeg jednogodišnjeg sinčića Blooma: "Nitko ga to nije učio!"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Patrick i Christopher Schwarzenegger - 1 Patrick i Christopher Schwarzenegger - 2 Patrick i Christopher Schwarzenegger - 3 Patrick i Christopher Schwarzenegger - 4 +16 Patrick i Christopher Schwarzenegger - 5 Celebrity Sinovi legendarnog glumca zabavljali se s poznatim prijateljicama na jahti, a na njima je i bio fokus fotografa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene