Treba se snaći!

Ella Dvornik na jednom primjeru pokazala je svoju "podlu" stranu majčinstva pa poručila: "Ne vjeruj nikome. I vlastita majka bi te izdala"

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 5 +20 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik podjelila je jedan šaljiv obiteljski događaj u kojem poskrivečki jede sladoled u podrumu.

Influencerica Ella Dvornik na svom Instagram storiju podjelila je dva videa koja su posebno nasmijala njezine obožavatelje. 

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Na početku videa svojim pratiteljima govori kako želi pojesti sladoled u miru pa je to odlučila učiniti u podrumu kuće.

No prije toga, izjavila je:

"Jesam li ja svom djetetu dala slušalice da gleda tablet, tako da ne čuje kako ja otvaram sladoled?", upitala je te okrenula kameru na malenu Balie koja gleda tablet sa slušalicama na ušima.

Na drugom storiju našalila se sa svojim pratiteljima uz poruku dana:

"Ne vjeruj nikome, i vlastita mater bi te izdala".

Ella svoj godišnji odmor s djevojčicama provodi kod majke Danijele Dvornik na Braču

Odlaskom na godišnji odmor obavijestila je svoje pratitelje da se isključuje na sljedećih mjesec dana. No, kako kaže, svejedno će ih izvještavati kako provodi svoje slobodno vrijeme.

"I došao je taj dan. Ja sam danas, službeno, na godišnjem. Što god to značilo, s obzirom na to da sama sebi isplaćujem plaću."

"Ella Dvornik ne postoji idućih mjesec dana. Mislim postoji, i dalje ću vas gnjaviti na storyjima, ali besplatno", našalila se sa svojim fanovima.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer Lucija Lugomer +14 Lucija Lugomer Celebrity Naša plus-size manekenka pohvalila se zanosnim oblinama u plićaku, neki su izrazili želju za jednom njenom osobinom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić +26 Marko Grubnić Celebrity Marko Grubnić pohvalio se novim luksuznim poklonom, sretan je kao malo dijete: ''Moja beba''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene