''Što god to značilo...''

Ella Dvornik odlučno se obratila ekipi s Instagrama: "Došao je i taj dan, ne zovite me..."

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik +19 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik podijelila je s pratiteljima da odlazi na godišnji odmor i da joj je plan totalno se isključiti jer joj je potreban kvalitetan odmor od svega.

Influencerica Ella Dvornik konačno je odlučila posvetiti vrijeme sebi i svojoj obitelji te se u potpunosti odmoriti od poslovnih obaveza.

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

Na storiju je podijelila fotografiju na kojoj piše "Ovaj korisnik treba dugi odmor od svega" te je na drugim pričama podijelila kako putuje s kćerkicama na otok Brač kod majke Danijele.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Nemajka trenutak. Ja svojim curicama lažem da gore na trajektu nikad nije otvoreno i onda sjedimo u autu dok ne stignemo na odredište i boli me briga zato što ovo je puno bolje nego da ih hvatam po trajektu", objasnila je Ella na snimci iz auta.

Na sljedećem storiju priopćila je kako joj je zaista potreban duševni i psihički odmor:

"I došao je taj dan. Ja sam danas, službeno, na godišnjem. Što god to značilo, s obzirom na to da sama sebi isplaćujem plaću".

"Ella Dvornik ne postoji idućih mjesec dana. Mislim postoji, i dalje ću vas gnjaviti na storyjima, ali besplatno", našalila se sa svojim fanovima.

"Imam crve u guzici. Ako se pofarbam u crveno, znate da sam skroz pukla", dodala je, a zatim objavila izazovnu fotku u crvenom dvodijelnom badiću. U njemu je influencerica ponosno istaknula svoju istreniranu građu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Njezini obožavatelji odmah su joj uputili lavinu komplimenata:
"O sestro slatka", "Goriš", "Kakav je osjećaj biti najljepša žena ikad", "Wow, dobro ti stoji ovaj kupaći".

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +33 Nives Celzijus Celebrity Polugola Nives Celzijus pokazala je kako izgleda njen jutarnji trening, ali i otkrila jednu novost na sebi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila seksi fotke s mužem Nenadom, na jednoj se strastveno ljube: ''Mi kad mislimo da nas nitko ne gleda!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene