Trud se isplatio!

Ella Dvornik objavila fotke zbog kojih su mnogi poželjeli odmah u teretanu: ''Svaka čast ženo!''

Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 4 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 5 +18 Ella Dvornik - 4 Galerija

Ella Dvornik objavila je vruće fotografije u kupaćem kostimu i pokazala nevjerojatno isklesano tijelo za koje naporno vježba u teretani.

Ella Dvornik ovog ljeta ne štedi svoje pratitelje objavama u kupaćem kostimu, a sad je objavila nevjerojatno seksi fotografije u kupaćem kostimu boje kože. 

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

''Samo ću reć' – nije do mene, do badića je!'' našalila se u opisu fotografija na koje nitko nije ostao ravnodušan.

Ella je samo ruke prekrila laganom košuljicom bijele boje jer je već otprije poznato kako ne voli pazuhe i gole nadlaktice, ali čini se da košulja nikome nije zasmetala jer se vidi baš ono što treba.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Na svom isklesanom trbuhu pokazala je tetovaže, a fotografije su joj komentirale i poznate kolegice.

''Ubojica'', napisala joj je Jelena Perić.

''Alo ženo! Svaka ti čast!'' napisala je pratiteljica, a druga je opovrgnula Ellinu tvrdnju da je do kupaćeg kostima: ''Vjeruj mi, do tebe je!''.

''Ako me ovo ne potjera u teretanu, neće ništa'', rekla je jedna obožavateljica koja nije jedina koju je Ella nevjerojatno motivirala za tjelovježbom i zdravijim načinom života.

Pozitivni komentari i dalje se nižu, a Ella je ovom objavom oduševila apsolutno sve.

Podsjetimo, nedavno je naša influencerica najavila kako se baca u pjevačke vode te na Instagramu objavila svoju novu pjesmu ''Kurvanje'' u suradnji s reperom Surrealom.

''Ono što me ponukalo je činjenica da muškarci mogu pjevati i repat o svemu bez ograničenja, a žene moraju koristiti metafore. E pa neće moći ove noći!'' izjasnila se.

Ella je napisala kako je svjesna da se ovo nekima neće svidjeti, ali sudeći po komentarima ispod pjesme fanovi su dobro prihvatili činjenicu što se Ella ubacila u glazbene vode, a mnogi su je ohrabrili jer kreće stopama svog oca Dine Dvornika.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 3 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 6 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 4 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 3 +15 Vjenčanje Camille i princa Charlesa - 7 Nekad i sad Evo kako je najomraženija članica kraljevske obitelji izgledala prije udaje za svoju pravu ljubav

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša i Jelena Vuco - 1 Siniša i Jelena Vuco - 3 Brigita Vuco - 1 Brigita Vuco - 2 +19 Brigita Vuco - 3 Celebrity Vuco objavio rijetku fotografiju s predivnom suprugom Jelenom, znate li kako uopće izgleda ljubav njegova života?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene