OPISALA TEGOBE

Ella Dvornik u problemu: ''Ne mogu disati, gnječim si mjehur, salo mi je otišlo gore''

Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (FOTO: Facebook) Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Galerija

Ella Dvornik podijelila je s javnosti svoje probleme.

Ella Dvornik, čini se, svako malo ima neki problem. Ako nije onaj s hejterima onda razbije nos, a sada ima problem s odjećom.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 10 Što li je time mislila? Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

Čini se da se simpatična Ella malo ''ubucila'', pa je zbog viška kilograma ima problem sa odjećom, a svoje je muke podijelila na facebooku.

''Nisam stigla oprati veš, i ostala sam bez traperica pa sam morala posegnuti za "kutijom odjeće u koju sam stala prije trudnoće". I morala sam akrobacije izvodit da se uguram u neke traperice koje su btw i rastezljive. Sad, osim što ne mogu disati, gnječim si mjehur, i salo mi je otišlo toliko gore da izgleda kao da imam 4 sise'', napisala je Ella Dvornik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene