Talijanska ljepotica

Proslavila ju je veza s jednim od najpoželjnijih glumaca na svijetu, a sad je u sretnom braku s kirurgom

Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Getty Images 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Profimedia) Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis (Foto: Instagram) Andrea Bocelli (FOTO: Dnevnik.hr) - 4 Elisabetta Canalis (Foto: Instagram) Elisabetta Canalis (Foto: Instagram) Andrea Bocelli i Elisabetta Canalis (Foto: Profimedia) +1 Andrea Bocelli i Elisabetta Canalis (Foto: Profimedia) Galerija

Bivša djevojka Georgea Clooneya Elisabetta Canalis viđena je kako se grli s Andreom Bocellijem na Beverly Hillsu.

Talijanska glumica i pjevačica Elisabetta Canalis svjetsku je slavu stekla vezom s jednim od najpoželjnijih glumaca Hollywooda Georgeom Clooneyjem. Unatoč tome što je sa slavnim glumcem u vezi bila dvije godine, nije ga uspjela odvesti pred oltar, pa se veza na kraju raspala, a svatko je krenuo svojim putem. 

Pogledaj i ovo Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Bilo mu je teško Zavela je jednog od najpoželjnijih muškaraca svih vremena, a njihov prekid njemu nije dobro sjeo

Nakon što je par prekinuo 2011., Elisabetta je otkrila kako ona i George nikada nisu raspravljali o braku ili djeci te da ga je ona više promatrala kao oca nego kao muškarca, što je svakako negativno utjecalo na njihovu vezu. 

Iako par nije ostao u kontaktu, navodno se nisu razišli zbog svađa, prevara ili drugačijih životnih stilova, već zbog jednostavne činjenice da su jedno drugo "prerasli" pa je bilo vrijeme da krenu dalje. 

Danas je ova talijanska ljepotica vretenih nogu i bademastih očiju u braku s kirurgom Brianom Perrijem, s kojim ima i kćerkicu, a svoje slobodno vrijeme provodi u krugu obitelji i bliskih prijatelja. 

Brian Perri kirurg je specijaliziran za ortopediju, a Elisabettom se oženio 2014. na Sardiniji. 

Kada je 2011. godine prekinula s Clooneyjem, Elisabetta je prestala biti toliko zanimljiva medijima, no nedavno su je paparazzi uhvatili kako na ulicama Beverly Hillsa grli još jednog slavnog muškarca, opernog pjevača Andreu Bocellija, svoga prijatelja kojeg nije dugo vidjela.

Na izlasku iz talijanskog restorana u kojem su očito zajedno ručali, Elisabetta i Andrea prisno su se zagrlili i izljubili. Slučajno su se našli u istome gradu pa su dogovorili zajednički ručak kako bi se malo podružili.

Bocelli se trenutačno nalazi u SAD-u, gdje će održati nekoliko konecarata, a Canalis živi u Los Angelesu sa svojim mužem i kćeri. 

Bocelli je na sebi imao plavu jaknu i traperice, a Elisabetta je imala traper-jaknu i crne tajice. Ležeran izlazak i pjevaču i glumici očito je godio jer su cijelo vrijeme bili sretni i nasmiješeni. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That chicken nugget was not even 1 here ! Quel polletto aveva pochi mesi qui ❤️

Objavu dijeli Elisabetta Canalis (@littlecrumb_)

  1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +10 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Običan outfit ona je učinila vrlo izazovnim: Starleta plijenila poglede zbog nevjerojatno uske majice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene