''Goraneee!''

Domaća ljepotica u seksi, golišavoj pozi zgodnom zaručniku javno poslala zanimljivu poruku s plaže!

Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Galerija

Ecija Ivušić je pozirala u seksi badiću pa putem društvenih mreža poslala romantičnu poruku svojem zaručniku Goranu Beloševiću.

Voditeljica i influencerica Ecija Ivušić ovih dana uživa u egzotičnom Tajlandu, gdje joj društvo pravi i prijateljica Nives Celzijus, no na jednoj od posljednjih fotografija koje je objavila na Instagramu najavila je povratak kući, a spomenula je i svojeg zaručnika, bubnjara Pravila igre Gorana Beloševića.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

"Goraneee vraćam se kući! Skuvaj mi paštašutu", napisala je Ecija uz fotografiju na kojoj pozira u seksi badiću, dok je pored nje u pijesku ispisano Goranovo ime i nacrtan simbol srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

"Najljepša", "Kakav lijep pogled na kraljicu plaže", "Pa zar sama bila na odmoru? Gorane već sam ti rekao da moraš nabaviti dobru zaštitu od krađe dijamanata", "Predivna si", "Gorane Beloševiću, sretniče", dio je komentara koje je dobila, a glazbenik joj je poslao nekoliko emotikona crvenih srca.

Inače, bubnjar grupe Pravila igre voditeljicu je zaprosio u studenom prošle godine u Italiji, nakon samo šest mjeseci veze, a za IN Magazin su otkrili kako se planiraju vjenčati ove jeseni.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene