tek sada otkrio

Duško Lokin četiri je mjeseca skrivao tužne vijesti: "Supruga mi je preminula u studenom, nisam htio medije na sprovodu..."

Duško Lokin Duško Lokin Neja Markičević/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Duško Lokin Duško Lokin Duško Lokin Duško Lokin Duško Lokin (Foto: IN Magazin) Duško Lokin Duško Lokin Duško Lokin Duško Lokin i Davor Garić (Foto: IN Magazin) Duško Lokin (Foto: IN Magazin) +4 Duško Lokin (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija

Duško Lokin otkrio je za 24 sata da mu je supruga preminula od korone u studenom prošle godine.

Pjevač Duško Lokin (80) u studenom 2022. godine izgubio je voljenu suprugu Anušku Lokin, no o tome je sve dosad šutio.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković Pod sedativima je Potreseni Zlatko Pejaković napokon je smogao snage oglasiti se o smrti prijatelja Jasmina Stavrosa

"Supruga je preminula 15. studenog od korone. Išla je na kruzer s kćeri i nećakinjom, a zarazila se u Istanbulu te ostala u bolnici. Bila je zdrava. Ovo je prava tragedija, no moramo ići dalje. Obitelj se dobro drži, a s obzirom na situaciju, iz dana u dan sam i ja sve bolje", otkrio je Duško za 24 sata.

"Nisam htio medije na sprovodu, to je bilo samo za užu obitelj i prijatelje", istaknuo je pjevač.

Sa suprugom Anuškom dobio je kćer Natali, a jednom je prilikom otkrio i tajnu njihova dugovječnog braka, koji je trajao više od 50 godina.

"Živjeti skromno i biti čvrsto na zemlji i prihvaćati sve ono što je ljudski, što je normalno. Mislim da je to jedini način jer kada počneš umišljati da si netko i nešto, ti si gotov", ispričao je Duško prošle godine u IN magazinu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić, 2005. godina Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 2 Mia Kovačić - 3 +25 Mia Kovačić - 4 Nekad i sad Pogledajte kako je Mia Kovačić izgledala prije 18 godina, a zbog njezinih starih fotografija zapitat ćete se samo jedno!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga, Jole Jelena Rozga, Domenica, Lorena Jelena Rozga, Tonči Huljić +25 Jelena Rozga, Pero Kozomara Celebrity Jelena Rozga ponosno pokazala obline, a u prvi plan gurnula je nikad raskošniji dekolte!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene