Što se dogodilo?

Tjedni su im trebali da priznaju da se vole, a kad su ih fotografi uhvatili, pažnju je privuklo nešto drugo

Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa i Isaac Carew (Foto: Profimedia) Dua Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Profimedia) Dua Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Profimedia) Dua Lipa (Foto: Instagram) +1 Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Galerija

Slavna pjevačica Dua Lipa nedavno je potvrdila vezu s Anwarom Hadidom, a sada je par uhvaćen u šetnji no nešto je bilo neobično.

Zaljubljeni golupčići, Anwar Hadid i Dua Lipa uhvaćeni su kako se ruku pod ruku vraćaju s večere u stanu Gigi Hadid u New Yorku. 

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Sretni par izgledao je vrlo zadovoljno nakon druženja s Anwarovom sestrom, manekenkom Gigi, no mnogi su primijetili kako Anwar ima masnicu na licu te izgleda natečeno. Što se točno dogodilo s njegovim licem - ostaje nepoznato. Ipak, jedno je sigurno, čak i takvom stanju Anwar djeluje zadovoljno sa svojom novom djevojkom. 

Par je potvrdio da je u vezi za vrijeme British Summer Time festivala u londonskom Hyde Parku, a trebali su im tjedni da napokon priznaju kako se vole. Naime, o njihovoj se romansi dugo šuškalo. 

Dua je nedavno prekinula dugogodišnju vezu s Isaacom Carewom, slavnim chefom. 

Iako to nije bio prvi prekid slavnog para, bio je konačan, a Dua je sada za dečka odabrala modela Anwara koji izgledom neodoljivo podsjeća na Isaaca. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Its big weesh now u know the prospects

Objavu dijeli A+ (@anwarhadid)

Podsjetimo, Dua i Isaac prvi su put prekinuli 2017. godine, no jedno bez drugoga izdržali su do početka 2018. godine. Šest mjeseci od pomirenja maneken je uhvaćen u klinču s nepoznatom brinetom u jednom noćnom klubu u Londonu, a da stvar bude gora, u pozadini je svirala pjesma njegove djevojke "One Kiss".

U to vrijeme Dua je imala koncert u SAD-u i ne sluteći što se događa, no tada mu je sve oprostila, a par je brzo viđen na romantičnom odmoru u Miamiju.

Par je posljednji put viđen zajedno na slavnoj Met Gali u svibnju ove godine. "Prekid je za oboje bio teška odluka, no oboje smatraju i kako je trenutačno najispravnija. Ona je trenutno koncentrirana na glazbu, a zbog nastupa diljem svijeta teško joj je održati bilo kakvu vezu." Ipak, čini se kako je za Anwara pronašla dovoljno vremena.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

night n day by @iammarkronson and @pixielevinson 🧚‍♀️

Objavu dijeli Dua Lipa (@dualipa)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) +2 Beyonce (Foto: Getty Images) Celebrity Muž je ponosno hodao pored nje dok je prorez do struka otkrivao da diva ispod haljine ne nosi baš ništa?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene