Plan razvoja

'Učinit ćemo sve da Oštrovac postane turistička destinacija poželjnija od Dubrovnika'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Druga sezona najpopularnije i najomiljenije serije u Hrvatskoj 'Kud puklo da puklo' uskoro se ponovno vraća na male ekrane.

Druga sezona najpopularnije i najomiljenije serije u Hrvatskoj uskoro se ponovno vraća na male ekrane. Zvjezdana postava među kojima su Milan Štrljić, Miodrag Krivokapić, Ecija Ojdanić, Barbara Vicković, Žarko Radić, Momčilo Otašević, Mirna Medaković utjelovili su likove koje su svi zavoljeli, a sada će ih gledatelji imati priliku vidjeti u novim okolnostima i situacijama tipičnima samo za neobičan oštrovački kraj.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

'Dobio je dijete vjerojatno za neke grijehe koje je počinio prije začeća'

Nakon što je tijekom cijele prve sezone, Mile Gavran živio na slavi direktora pilane, a potom i postao direktor iste zbog koje je cijelo selo palo pod ovrhu, u drugoj sezoni čekaju novi izazovi. Naime, unuci odlučuju ostatak novca od nasljedstva uložiti u gradnju hotela na seoskom zemljištu. Mile postaje direktor i to velebnog ugostiteljskog objekta, hotela ''Đurin san''.

Mile će davati sve od sebe da bi napunio hotel, unaprijedio njegovo poslovanje, no već početkom druge sezone vidjet ćemo da neće sve teći glatko. Njegov vječni rival – Sveto, bijesan što se novac od nasljedstva uložio u privatni biznis, a ne u selo, pokušat će Mili pomutiti planove, pa će tako i sama ceremonija otvaranja hotela sa sobom donijeti brojne smiješne i dramaturški uzbudljive situacije.

S kakvim će se sve problemima Mile susretati i kako će njima pristupiti s direktorske pozicije budući da je obećao kako će Oštrovac učiniti poželjnijom turističkom destinacijom od Dubrovnika, ne propustite pratiti u još zabavnijoj drugoj sezoni serije 'Kud puklo da puklo'!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene