Hit su bile i ostale

Poruka Dream Team Baba svim slobodnim muškarcima pravi je urnebes: ''Pa radi toga smo i došle!''

Dream team Babe (Foto: IN Magazin) Dream team Babe (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dream team Babe (Foto: IN Magazin) Dream team Babe (Foto: IN Magazin) +0 Dream team Babe (Foto: IN Magazin) Galerija

Dream Team Babe publiku i žiri osvojile su još tijekom audicijskih emisija gdje su dobile i Zlatni gumb, a u nedjelju smo ih gledali i u prvoj emisiji uživo showa Supertalent. Zabavljale su nas i svojim izjavama u emisiji "Backstage s Miom" na YouTube kanalu Nove TV.

Nakon druge audicijske emisije Supertalenta, Dream Team Babe postale su pravi hit, kao i favoritkinje za daljnje natjecanje u ovom showu.

Pogledaj i ovo Fabijan Pavao Medvešek, Davor Bilman i Marko Grubnić nikad glamurozniji! Fabijan u čipki, Bilman u šljokicama, a Ridjan i Mešin ogrnuti u baršun: Evo kako dečki iz Supertalenta izgledaju kad se prepuste u ruke Marka Grubnića!

Naime, tada su Davora Bilmana toliko oduševile gangom, bećarcem i svojom pozitivnom energijom, da im je stisnuo zlatni gumb.

Njihov polufinalni nastup tako se s nestrpljenjem čekao i ove nedjelje kada su opet pokušale osvojiti i žiri i publiku.

No nažalost, u finalu ih nećemo gledati, ali ćemo ih zato sigurno još dugo pamtiti. Osim nastupom i večerom koju su donijele za žiri, pršut, vino, sir i uštipke, oduševljavale su i izjavama iza kulisa.

Jednu od članica uhvatila je Mia Kovačić koja je tijekom reklama prve emisije uživo gledateljima na YouTube kanalu Nove TV u emisiji "Backstage s Miom" donijela mali uvid atmosfere koju gledatelji inače ne mogu vidjeti. A razgovor koji je Mia vodila s članicom Dream Team Baba i poruka koja je poslana slobodnim dedama, sve je nasmijala.

O čemu je točno riječ, pogledajte u našem videu.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene