ljubav na prvi pogled

Doris Dragović priredila koncert za pamćenje pa pozirala sa mužem s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti, u braku su više od 30 godina

Doris Dragović Doris Dragović In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović +0 Doris Dragović Galerija

Doris Dragović, koja je oduševila koncertom na Splitskom festivalu, upoznala je muža Marija Budimira 1989., a sljedeće godine su se vjenčali.

Doris Dragović (60) oduševila je sugrađane svojim nastupom u sklopu 61. Splitskog festivala i pokazala zašto je više od 30 godina dio domaće glazbene scene. 

Pjevačica je zablistala u ružičastoj, lepršavoj haljini na kojoj se isticao gornji blještavi dio. Doris je nastup započela hitom "Neću propast ja" nakon čega, a potom se obratila brojnoj publici. 

"Ljudi se hlade, uskoro ćemo svi afanat ovdje. Dok ne dođe malo bave moram uputiti veliku zahvalnost mom prijatelju Tomi Mrduljašu što je uspio organizirati 61 festival unatoč svim poteškoćama", rekla je Dragović, kako piše 24sata

Mnogi su zapjevali s Doris njezine velike hitove, a nakon koncerta je plijenila pozornost dok je sa velikim osmijehom na licu pozirala sa svojim mužem, bivšim vaterpolistom Marijem Budimirem. Supružnici se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti, a u braku su od 1990. i imaju sina Bornu.

Inače, par je teške trenutke proživljao u prosincu 2018. kada je Mario doživio srčani udar. "Dobro je, dobro je, sjajno napreduje u svemu i sretni smo doma zbog toga i to nam je sada najvažnije. Zato je i osmijeh na licu'', rekla je nekoliko mjeseci kasnije istinska diva hrvatske glazbene scene za Novu TV. 

Dragović i Budimir su se upoznali 1989. dok je on bio mlad i perspektivan vaterpolist, a ona pjevačica u usponu. Njihova ljubav se dogodila na prvi pogled te su se iduće godine vjenčali u Splitu, u crkvi Sv. Ante na Poljudu i na svadbi je bilo više od 130 uzvanika.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene