Obiteljske nesuglasice

O trudnoći Meghan Markle oglasila se i njezina majka, a problematičnog oca nisu ni obavijestili?

Doria Ragland (Foto: Getty Images) Doria Ragland (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Doria Ragland (Foto: Getty Images) Meghan Markle, Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) +0 Thomas Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle i princ Harry čekaju prvo dijete, a trudnoću svoje kćeri već je komentirala i Doria Ragland.

Sretne vijesti stigle su iz britanske kraljevske palače, vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry čekaju prvo dijete, a ono bi na svijet trebalo stići u proljeće 2019. godine.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Službena obavijest stigla je iz Kensingtonske palače nakon što su šuškanja o Meghaninoj trudnoći bila sve glasnija. Meghan je kraljevskoj obitelji priznala da je trudna na vjenčanju princeze Eugenie, što ih je iznimno obradovalo, baš kao i Meghaninu majku Doriu Ragland.

''Jako sam sretna zbog ove lijepe vijesti i jedva čekam da moj prvi unuk dođe na svijet'', izjavila je Doria, a prenosi britanski The Mirror.

Kensigtonska palača odbila je komentirati je li Meghanin otac Thomas Markle obaviješten o kćerinoj trudnoći.

Thomas je u lipnju ove godine u intervjuu za Good Morning Britain izjavio da  njegova kći već dugo želi dijete.

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Želi dijete jako dugo i mislim da će se to uskoro dogoditi. Sve dok su ona i Harry sretni i imaju sjajan život i prekrasnu djecu, čine dobro u svijetu, ja ne mogu tražiti ništa više", izjavio je svojevremeno Thomas, koji je, podsjećamo, s Meghan u lošim odnosima nakon što je odlučio njezine lažne fotografije prodati paparazzima i od tada su sve udaljeniji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene