Prelijepe su!

Domenica objavila prvu fotografiju s Hanom nakon vjenčanja, poslala joj i divnu poruku: "To ljubav je što se rijetko viđa"

Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Galerija

Domenica Žuvela objavila je na profilu na Instagramu prvu fotografiju s Hanom Huljić nakon njezinog vjenčanja s Petrom Grašom.

Pjevačica Domenica Žuvela objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s prelijepom Hanom Huljić kao mladenkom pa podijelila i dirljive riječi upućene najboljoj prijateljici. 

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

"Jedan od sretnijih dana u mom životu. To ljubav je što se rijetko viđa. Moja Su", napisala je Domenica uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

"Prekrasne", "Ajme, divne ste", "Ljubav neopisiva", "Ljepotice, ne znaš koja je zgodnija", "Ajmee prekrasne, Hana predivna , profinjena, blista", "Lijepe kao lutkice", "Preslatkee ste, čestitamo vam od srca", pohvalili su ih obožavatelji.

Domenica je na Hanino i Petrovo vjenčanje stigla u njihovoj pratnji, a ona je za tu prigodu odabrala elegantno plavo izdanje od satena, a nosila je i crnu bundu. Kuma je pomogla mladenki da izađe iz automobila, a pritom nije skrivala emocije i osmijeh joj je stalno bio na licu.

Hana i Petar vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Dominika pred najužim članovima obitelji, prijateljima i kumovima, odakle su se otputili u jedan popularni restoran uz more gdje su nastavili slavlje u intimnoj atmosferi.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +4 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Ponosni kum Rađa u svojem stilu komentirao vjenčanje prijatelja pa sve nasmijao: "Oženio se Petar Grašo. Ima li dalje??"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 +2 Danijela Martinović - 5 Celebrity Procurili detalji gdje je bila Danijela dok se Grašo ženio s Hanom, a evo i što je poručila nakon svega!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene