Vjenčanje na čekanju

Tvrde da su srodne duše i da su čim su se sreli znali da će završiti skupa, prije njega nije imala sreće u ljubavi

Kirsten Dunst (Foto: Getty) Kirsten Dunst (Foto: Getty) Getty 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kirsten Dunst (Foto: Getty) Kirsten Dunst (Foto: Getty) Kirsten Dunst (Foto: Getty) Kirsten Dunst Jesse Plemons (Foto: Getty) Kirsten Dunst Jesse Plemons (Foto: Getty) Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) +0 Benedict Cumberbatch (Foto: Profimedia) Galerija

Kirsten Dunst i Jesse Plemons jedan su u nizu glumačkih parova koji su se zajedno pojavili na dodjeli Oscara, a evo kratkog pregleda njihove veze.

Glumački par Kirsten Dunst i Jesse Plemons plijenili su poglede na crvenom tepihu 94. dodjele filmske nagrade Oscar u nedjelju navečer u Los Angelesu. Njihova ljubavna priča inspiracija je mnogima, a iako su samozatajni oko svojeg privatnog života, neki detalji su ipak poznati.

Pogledaj i ovo Jim Carrey nije ga štedio Jim Carrey oštro osudio bliskog prijatelja: ''Ta uvreda će trajati jako dugo, nije imao pravo to učiniti''

Kirsten i Jesse upoznali su se na snimanju filma ''Fargo'', ali su počeli izlaziti tek 2016. Zaručili su se 2017., a dva sina dobili su 2018. i 2021. Godine 2021. sudjelovali su u filmu ''Šape pasje'', za koji su oboje zaradili prve nominacije za Oscara.

"Bio je poput kreativne srodne duše za mene i način na koji oboje radimo'', rekla je Kirsten za LA Times 2021.

Na ''Fargu'' su odmah osjetili povezanost.

''Iako se ja toga ne sjećam, jedna od mojih najboljih prijateljica mi je prenijela da sam joj rekla kako ću tog čovjeka poznavati do kraja života. Jednostavno to znam.''

Kirsten je otkrila da joj nedostajao Jesse nakon što su završili snimanje, a ponovno su se spojili u ožujku 2016. Deset mjeseci kasnije bili su zaručeni. Sada je par zaručen pet godina i imaju dva sina, Ennisa Howarda, koji je rođen 2018., i Jamesa Roberta, koji je rođen 2021.

Nakon godina glumačkih uloga ovo im je prva nominacija za Oscara, a Kirsten je u intervjuu otkrila kako ne može vjerovati da im je ovo prva nominacija koju su oboje dobili.

Kirsten je ove godine za crveni tepih odabrala raskošnu crvenu haljinu i nisku punđu, a Jesse je za Oscare odabrao crno od glave do pete.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Getty Images) +9 Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Celebrity Svi su gledali holivudske golupčiće koji su zaljubljeni kao i prvoga dana, a ona je poslala i snažnu poruku!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Serena i Venus Williams (Foto: Getty Images) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: Instagram) +15 Serena Williams (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najvećih svjetskih tenisačica šokirala neobičnim dekolteom, teško je bilo maknuti pogled s ove zanimljive haljine!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene