Sretan rođendan

Dobila i službenu potvrdu: Bolja je od kraljice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa vojvotkinja od Cambridgea danas slavi 33. rođendan, a ovo joj je dodatni razlog za slavlje!

Kate Middleton danas slavi 33. rođendan, a britanski mediji raspisali su se o svojoj omiljenoj vojvotkinji. No, iako joj je rođendan, čini se da princ Harry ima više razloga za slavlje od Kate. Naime, prema anketi provedenoj među Britancima, omiljeni kraljevski član obitelji većini jest upravo Harry. Kate je na drugom mjestu, a kraljica Elizabeta na trećem.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta s praunučadi Vidite li vi o čemu je riječ? Još jedna fotografija kraljevske obitelji koju je snimila Kate ima sumnjive detalje, i za ovu se vjeruje da obrađivana

Kate Middleton opet krši tradiciju: 'Otkantala' kraljicu i otišla na božićnu večeru kod roditelja

Princ William zauzeo je četvrto, a princ Charles peto mjesto najomiljenijih članova kraljevske obitelji, piše Daily Mail. Anketa je provedena među 2000 Britanaca, a, između ostalog, bavila se i utjecajem članova kraljevske obitelji te percepciji u javnosti.

Jedna trećina Britanaca tako smatra da je Kate odlična ambasadorica za Veliku Britaniju, a 30% ispitanika smatra da je upravo ona zaslužna za bolju sliku kraljevske obitelji u javnosti. Također ih je osvojila svojom prizemljenošću (40%), privrženošću obitelji i humanitarnim radom. 20% ispitanika smatra da je ona pravi primjer mladim djevojkama te da bi se trebale ugledati na nju.

Ne sumnjamo da su ove pohvale zasigurno uljepšale rođendan lijepoj vojvotkinji...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene