Simptomi se pogoršali

Đorđe Balašević završio u bolnici, posljednjih deset dana bori se s upalom pluća

Đorđe Balašević (VIDEO: Davor Visnjic/PIXSELL) Đorđe Balašević (VIDEO: Davor Visnjic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Balašević (VIDEO: Davor Visnjic/PIXSELL) +0 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 1 Galerija

Đorđe Balašević hospitaliziran je nakon što mu se pogoršalo stanje zbog upale pluća.

Legendarni kantautor Đorđe Balašević završio je preventivno u bolnici nakon što se posljednjih deset dana bori s upalom pluća, prenosi Nova.rs.

Pogledaj i ovo Đorđe Balašević Slavio bi okrugli rođendan Osvanula dosad neviđena fotografija neprežaljenog Đorđa Balaševića: "Običan, a vječan!"

67-godišnji Đorđe liječio se kod kuće, ali nakon što su mu se simptomi pogoršali, primljen je u beogradsku Infektivnu kliniku.

Đorđe je prije dvije godine doživio infarkt, što je zabrinulo i rastužilo tisuće njegovih obožavatelja, a tada je bio hospitaliziran u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici nakon što su mu ugrađeni stentovi.

Mjesec kasnije Đorđe se uspješno oporavio i već je održao koncert u prepunoj dvorani u Osijeku, što je ujedno bio i prvi koncert nakon zdravstvenih problema koji su ga snašli.

"Novinari obično uvijek pretjeruju, no ovaj put nisu puno pretjerali jer bio sam u nekoj maloj frkici i žao mi je što sam morao odgoditi koncert. Bio sam četiri dana u bolnici, imam četiri stentića. Rekli su mi da ću moći trčati, no ja ne vjerujem u to. Nemojte me pitati jesam li dobro jer neću više nikad biti dobro zato što imam 100 godina. No nadam se da ću moći nastaviti tamo gdje smo stali i da još neko vrijeme neću dobiti ulicu u Novom Sadu", izjavio je tada Đorđe nakon izlaska iz bolnice.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene