hrabro!

Baš sve je morala otkriti? Djevojka boksačice i reality zvijezde na crvenom tepihu ništa nije ostavila mašti u prozirnoj haljini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicola Adams i Ella Baig u vezi su dvije godine, a djevojke planiraju i obitelj zajedno. Fotografi su ih uhvatili na jednoj predstavi, a Baig je pažnju plijenila u potpuno prozirnoj haljini.

Djevojka britanske boksačice i reality zvijezde Nicole Adams, Ella Baig, ovoga je vikenda iznenadila sve svojom odjevnom kombinacijom. Ella je s Nicolom otišla na predstavu u Londonu, a na sebi je imala potpuno prozirnu haljinu koja je otkrivala i više nego što je trebalo.

Prozirna crna haljina s točkastim detaljima grudi joj je prekrila na strateškim mjestima, a stražnjica joj je bila u prvome planu obzirom da se kroz haljinu jasno vidjelo i njezino donje rublje. Baig je spremno pozirala fotografima koji su se okupili oko nje, a nije joj nedotajalo samopouzdanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always leave something to the imagination 🖤

A post shared by 𝓔𝓵𝓵𝓪 𝓑𝓪𝓲𝓰 (@ella.baig) on

The Sun javlja kako je Ella trenutačno u Londonu, iako živi inače u Leedsu, a u britansku je metropolu stigla kako bi podržala svoju partnericu u showu "Stricktly Come Dancing". "Nicola želi da Ella bude sretna i da joj u vezi bude ugodno", rekao je izvor blizak djevojkama.

Adams je nedavno u jednom intervjuu otkrila i kako želi ozakoniti svoju vezu s Ellom, a planiraju uskoro imati i obitelj. U vezi su dvije godine, a upoznale su se u jednom klubu. Boksačica je priznala kako joj nije bilo svejedno majci priznati da je gej, ali ona ju je u svemu podržala te joj je rekla da se ne brine ni oko čega.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene