Objavio zajedničku fotku

Rađa pokazao Grašina trećeg kuma poznatog imena i prezimena: ''Preko trećeg se lako prešlo, vrlo je osebujan lik!''

Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 9 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Galerija

Dino Rađa predstavio je na Instagramu trećeg vjenčanog kuma Petra Graše.

Dino Rađa i Tomaž Kavčič bili su vjenčani kumovi Petra Graše na njegovu vjenčanju s Hanom Huljić, no malo je poznato da je Petar imao i trećeg vjenčanog kuma, a upravo je Rađa odlučio ispraviti tu nepravdu.

Pogledaj i ovo Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Poklopilo se! Poznato je gdje je bio Grašo kad je Hana s kćeri napuštala rodilište, evo što ga je spriječilo da dođe po nju!

Zato je na svojem profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj mladenci poziraju s kumovima i fra Jozom Čirkom te predstavio Petrova trećeg kuma imena Šime Poduje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

"Šime je ovaj prvi s lijeva. Svi znaju za mladence i dva kuma i kumu. Preko trećeg se olako prešlo jer ga nitko ne zna. E pa nije baš tako. Šime Poduje je Petrov prijatelj iz vrtića, prvi susjed i unuk jednog od osnivača Hajduka po kojemu ima isto ime i naravno prezime. Vrlo osebujan lik koji se ne voli pojavljivat u javnosti, a kojeg naše društvo obožava jer je rođen za za*ebanciju. Neizostavni dio svih naših druženja svih ovih godina. Taj se u životu nije iznervirao osim, ako dirneš u Hajduk ili još gore ako ne daj bože kažeš da je Lebron bolji od Jordana", napisao je Dino uz objavu.

"Živio Šime", "Šime je veselje", "Šime legenda", napisali su Dinini pratitelji u komentarima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Celebrity Isplivale Hanine fotografije nastale tek što se spremila za vjenčanje, ovo su prizori zbog kojih je očarala domaću javnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene