Veselje u Beogradu

Prvi Dinamov igrač iz Srbije na tradicionalnom pravoslavnom vjenčanju oženio je djevojku Maju

Vjenčanje Komnena Andrića (Foto: Instagram) Vjenčanje Komnena Andrića (Foto: Instagram) instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Komnena Andrića (Foto: Instagram) Vjenčanje Komnena Andrića (Foto: Instagram) Vjenčanje Komnena Andrića (Foto: Instagram) +0 Vjenčanje Komnena Andrića (Foto: Instagram) Galerija

Dinamov napadač Komnen Andrić oženio je dugogodišnju djevojku Maju u Beogradu.

Prvi Dinamov igrač iz Srbije Komnen Andrić oženio se u Beogradu. Nakon dugogodišnje veze svoju odabranicu Maju napokon je odveo pred oltar i izrekao sudbonosno da. 

Pogledaj i ovo showbuzz Tarapana Predstava stoljeća je spremna - 'procurile' i prve fotografije

Slavlje je održano u Beogradu, a sudeći po fotografijama koje je par podijelio na društvenim mrežama, vjenčanje je bilo vrlo raskošno i luksuzno. Mlada je odjenula dugu bijelu vjenčanicu, a mladoženja je igrao na sigurno - odjenuo je crno odijelo s leptir mašnom. 

Mladi nogometaš kojem su tek 23 godine tako se zakleo na vjernost lijepoj Maji, a svemu su svjedočili njihovi prijatelji i rodbina. Neki od gostiju putovali su više od 1000 kilometara ne bi li stigli na beogradsko vjenčanje. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌍🙏

Objavu dijeli Komnen Andric (@komnen_9)

Komnen i njegova novopečena supruga željeli su poštovati pravoslavnu tradiciju pa su na svom vjenčanju nosili i krune. 

Brojni prijatelji i pratitelji nogometaša čestitali su mu na lijepim vijestima te nogometašu poželjeli sreću u zajedničkom životu s novopečenom suprugom.

Prije šest mjeseci par je dočekao svoje prvo dijete, curicu. 

Napadač iz Srbije u siječnju je iz Zaprešića stigao u Zagreb,  a prvi je Srbin u Dinamu otkako postoji hrvatska nogometna liga. Kada je dolazio u zagrebački klub izjavio je kako je lijep osjećaj biti Srbin u Zagrebu. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) +5 Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Celebrity Novi dokaz razdora? Čestitka Meghan i Harryja za Williamov rođendan izazvala pomutnju...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene