Neće svi biti tužni

Najljepša novinarka ponovno sama? Sve su glasnija šuškanja o krahu ljubavi nje i snagatora kojeg je ljubila

Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) +0 Diletta Leotta (Foto: Instagram) Galerija

Diletta Leotta navodno je prekinula vezu sa Scardinom Danieleom Torettmo, nisu zajedno otišli ni na ljetovanje.

Talijanski mediji pišu kako je njihova najpopularnija voditeljia Diletta Leotta, koja je slavna i van njihovih granica, prekinula vezu s boksačem Scardinom Danieleom Torettom.

Pogledaj i ovo Diletta Leotta - 2 prekrasna žena! Slavna sportska novinarka u pripijenoj haljini s mnoštvom otvora pokazala svu raskoš: "Izgledaš fantastično, pogotovo u crnom"

Glasine o njihovu prekidu kruže već neko vrijeme u javnosti, a pojačala su se nakon što se saznalo da ne ljetuju zajedno pa njihovi obožavatelji naslućuju da je ljubavi došao kraj, piše talijanski tjednik Chi magazine

On je njihovu posljednju zajedničku fotografiju na profilu na Instagramu objavio početkom srpnja, a ona jošu travnju.

Talijanska voditeljica i sportska reporterka jedna je od omiljenih voditeljica u svojoj zemlji ali i van njezinih granica, a uz to nosi i titulu jedne od najljepših u svojoj branši, a da je tako dovoljan je samo jedan pogled na neku od njezinih fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

Sve se ovo događa dok je Diletta u središtu pozornosti reklame s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem, a mnogi su već komentirali kako bi oni bili savršen par, iako je on od nje stariji deset godina. 

Prije nekoliko mjeseci Diletta je podigla prašinu nakon što je najavila povratak Serie A u televizijskom prijenosu i to nakon puna 103 dana pauze koje je uslijedila zbog pandemije koronavirusa, a sve zahvaljujući haljini koju je odijenula jer su se svi morali zapitati nosi li uopće išta ispod nje. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Igor moli Severinu da ostane s njim, ona je donijela konačnu odluku i čini se da se neće predomisliti?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene