Lijepa Turkinja

Junakinja koja nikog neće ostaviti ravnodušnim!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hatice je 2001. godine ponijela laskavu titulu Miss Turske 2001. godine, a iste godine je bila treća na izboru Miss Europe.

Na Novoj TV je krenula s emitiranjem serija 'Dila'. U nastavku teksta doznajte tko je junakinja po kojoj serija nosi ime.

Pogledaj i ovo Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Pregršt zapleta i tajni! Lijepu Martinu gledat ćemo u čak dva hit-projekta, u novom je liječnica: "Očekujem veliki uspjeh serije"

Dila je mlada djevojka u dvadesetim godinama. Njen otac je izgubio život u nesreći na poslu pa se njena majka brinula kako bi ona i Dila mogle preživjeti. Budući da je imala težak život odrastajući bez oca, Dila se još u ranoj dobi naučila biti snalažljiva te je odrasla u zrelu i razumnu djevojku.

Sve do fakulteta nije imala dečka jer, unatoč svojoj očaravajućoj ljepoti, ni na jednog nije obraćala pozornost. Za vrijeme studija je upoznala Ihsana u kojeg se zaljubila. Mladi par se vjenčao te su se preselili u obiteljski konak u Sarigolu.

Što Dila i James Bond imaju zajedničko?

No Dilina sreća kratkog je vijeka, jako mlada ostaje bez supruga i suočena s groznom boli uspijeva pokazati svu svoju snagu i borbenost u želji da ga osveti.

Dilu utjelovljuje prekrasna i popularna turska glumica Hatice Sendil.

Prekrasna Hatice rođena je 2. kolovoza 1983. godine u Istanbulu, a odrasla na mediteranskoj obali Turske, u Antalyji. Hatice je 2001. godine ponijela laskavu titulu Miss Turske 2001. godine, a iste godine je bila treća na izboru Miss Europe. Ostvarila je uloge u serijama ´Eylul´, ´Fesupanallah´, ´Yaban Gülü´, ´İki Yabancı´, ´Kurtlar Vadisi Pusu´, ´Karadağlar´ i ´Dila´.

Nova TV predstavlja seriju koja je dokaz da prava ljubav nikada ne poznaje granice, da prava ljubav gradi most i preko nepremostivih prepreka! Dila je žena koja utjelovljuje taj dokaz!

Ne propustite od 1. siječnja na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene