Čedna Demi

Za ovom ljepoticom raskošnih oblina uzdišu muškarci diljem svijeta, ali ona ljubi samo jednoga

Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Profimeda) +2 Demi Rose (Foto: Profimedia) Galerija

Instagram model Demi Rose oduševljava svojim provokativnim fotografijama, ali u privatnom je životu jako čedna.

Britanka Demi Rose poznata je i kao model savršenog tijela. Ova slatka brineta nevjerojatnih oblina slavu je stekla snimajući izazovne kampanje za donje rublje i malene bikinije koje su joj priskrbile milijune obožavatelja. 

Pogledaj i ovo Demi Rose (Foto: Instagram) Okupana cvijećem Senzualno izdanje bujne kraljice Instagrama ostavlja bez daha: "Ti si savršenstvo prirode"

Uspješna, mlada i lijepa, Demi je danas jedan od najuspješnijih Instagram modela za kojim uzdišu muškarci diljem svijeta. Svaku njezinu golišavu fotografiju poprate tisuće komplimenata i komentara fanova, a iako se to iz njezinih objava ne bi reklo - ova je slatkica zapravo jako čedna. 

Naime, Demi u svojoj karijeri nije imala nikakvih skandala niti seks afera, a već duže vrijeme ljubi samo jednog muškarca - DJ-a Chrisa Martineza. Martinez je uspješan Dj koji je karijeru započeo 2011., a od 2014. ima i svoj klub na Ibizi kamo i Demi voli navratiti. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 @gregorio

Objavu dijeli Demi Rose (@demirosemawby)

Njihova veza tajnovita je i par se ne pojavljuje često u javnosti pa su se mnogi se već dugo pitali tko je zapravo sretnik koji je uspio osvojiti srce bujne Demi. Za sada se čini kako je par sretan, a viđeni su i kako se ljube u javnosti na aerodromu u New Yorku tako da svi ostali udvarači trenutno za Demi ne dolaze u obzir. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +6 Prince Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Dugogodišnji prijatelj princa Harryja koji ga je pripremao za avanturu života - pronađen mrtav

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene