Bome ne gube vrijeme

U vezi su mjesec dana, a već ju planira zaprositi: "Karantena se za njih pokazala dobrom"

Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Instagram) +0 Demi Lovato (Foto: Profimedia) Galerija

Max Ehrich navodno planira zaprositi Demi Lovato nakon samo mjesec dana veze koja je počela usred pandemije koronavirusa.

Novi dečko popularne pjevačice Demi Lovato, glumac američkih sapunica imena Max Ehrich, s kojim je u vezi tek mjesec dana, i to u vezi koja je započela u vrijeme samoizolacije zbog koronavirusa, navodno već planira romantičnu prosidbu.

Pogledaj i ovo showbuzz najljepše razdoblje Zaručila se nakon samo 4 mjeseca veze, konačno pronašla sreću nakon susreta sa smrću

Naime, 27-godišnja Demi je u vezi s godinu dana starijim Maxom od ožujka, a izvor blizak novom paru otkrio je kako on planira kleknuti čim mjere opreza i prevencije koje su na snazi zbog panpopuste.

"Max planira zaprositi Demi nakon što prođe cijela ova situacija s pandemijom, a članove njihovih obitelji to ne bi iznenadilo. Misle da su sjajan par", izjavio je neimenovani izvor za Us Weekly magazine.

Još jedan izvor blizak Demi sve je potvrdio i dodao kako su se stvari među njima počele vrlo brzo ozbiljno razvijati tijekom perioda u karanteni.

"Karantena se za njih pokazala stvarno dobrom, ona i Max su se jako zbližili. Ide joj sjajno, trijezna je, zdrava i brine sama o sebi. Max je stvarno dobar tip i sretni su zajedno", izjavio je izvor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Iza Demi je jedno od najtežih životnih razdoblja nakon što se 2018. godine predozirala, no nedavno je priznala kako razmišlja o boljoj budućnosti te je nedavno intervjuu za Harper's Bazaar priznala kako može zamisliti da će u budućnosti imati djecu i to s drugom ženom.

"Kad zamišljam svoj život u budućnosti ner razmišljam da tražim muškarca s kojim želim imati dvoje ili troje dece. Mislim da moglo biti zabavno dijeliti djecu s drugom ženom. Tako da ne znam kako će mi budućnost izgledati, otvorena sam za sve opcije. Svi me uvijek ispituju koji je moj tip muškarca, a ja ih tada pitam znaju li s kime sam dosad bila u vezama. Nemam svoj tip muškarca. Voljela bih da mogu reći da izlazim samo s atraktivnim ljudima ali nije tako", otkrila je pjevačica iza koje su veze s glumcem Wilmerom Valderramom i sportskom zvijezdom Lukemo Rockholdom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene