Ljubomorni ispad ili?

Dečka Kourtney Kardashian razljutila golišava fotografija koju je objavila pa joj napisao: "To pokazuješ za lajkove?"

Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardash i Younes (Foto: Profimedia) Kourtney Kardash i Younes (Foto: Profimedia) Kourtney Kardash i Younes (Foto: Profimedia) Kourtney Kardash i Younes (Foto: Profimedia) +1 Younes Dunn (Foto: Profimedia) Galerija

Kourtney Kardashian i njezin mlađahni dečko Younes Bendjima ponovno su u središtu pozornosti.

Kourtney Kardashian i njezin mlađahni dečko Younes Bendjima ponovno su u središtu pozornosti.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Potpuno druga osoba Što joj se dogodilo? Mnogi ju smatraju najljepšom sestrom Kardashian, no nećete ju prepoznati u ovom izdanju

Radi se o 39-godišnjoj starleti i 25-godišnjem alžirskom manekenu i bivšem boksaču Younesu Bendjimi koji su trenutno na romantičnom godišnjem odmoru u susjednoj Italiji.

 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Par gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na svojim društvenim profilima kako bi s obožavateljima podijelili što rade, a na jednoj od posljednjih majka troje djece pozirala je u minijaturnom kupaćem kostimu slavnog modnog dvojca Dolce & Gabbana te pokazala raskošnu pozadinu koju je klesala tijekom cijele godine u teretani.

 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

No, pažnju je ukrao po mnogima neprimjeren komentar njezinog mlađahnog dečka ispod fotografije: "To trebaš pokazati da bi dobila lajkove?"

I dok su neki to protumačili kao ljubomorni ispad, drugi dio njezinih obožavatelja smatra kako Younes svoju puno poznatiju i uspješniju djevojku iskorištava samo radi novaca i slave te kako ga nije niti najmanje briga za nju, što je ovaj komentar samo potvrdio. Odmah su mu poručili da ju pusti da živi i objavljuje što želi, jer se ima itekako čime pohvaliti.

Kourtney Kardash i Younes (Foto: Profimedia) Kourtney Kardash i Younes (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Bilo je i onih koji su iskomentirali kako je vrijeme da ga se Kourtney riješi jer ju sramoti, a mladog su Alžirca upitali zašto on na svom profilu nema fotografije svoje lijepe djevojke.

Kourtney Kardash i Younes (Foto: Profimedia) Kourtney Kardash i Younes (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Međutim, u raspravu se uključio i dio njegovih obožavatelja koji su stali u njegovu obranu pa su najstarijoj sestri Kardashian poručili kako bi mogla pokazati i druge kvalitete osim seksi tijela kojim se u posljednje vrijeme neprestano hvali.

Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Podsjetimo, par se navodno upoznao u prosincu 2016. godine putem zajedničkih prijatelja u jednom baru. Kako je ispričala ona sama, maneken joj je drugu večer uletio s rečenicom "Dovuci svoje dupe ovdje", a čini se kako mu to isto sada smeta. Zanimljivo!

 

A post shared by Younes Bendjima (@younesbendjima) on

Prethodno, starleta je provela 9 godina u turbulentnoj vezi sa Scottom Disickom s kojim ima troje djece, dok je Younes neko vrijeme ljubio manekenku Jourdan Dunn.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene