pristižu čestitke

Naš mladi političar na dan izborne šutnje objavio najljepšu moguću vijest: "Kakva promjena u samo 24 sata!"

Davor Nađi Davor Nađi Ivana Grgic/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Nađi Davor Nađi - 1 Davor Nađi - 2 Davor Nađi - 3 Davor Nađi - 4 Davor Nađi Davor Nađi Davor Nađi Davor Nađi Davor Nađi +4 Davor Nađi Galerija

Davor Nađi na dan izborne šutnje na društvenim je mrežama otkrio da je postao otac.

Predsjednik stranke Fokus Davor Nađi (34) postao je otac na dan izborne šutnje.

Sretnu vijest objavio je sam, na svojem profilu na društvenoj mreži X, nekadašnjem Twitteru.

"Kakva promjena u samo 24 sata... Jučer u ovo vrijeme nisam bio tata, a danas jesam!" napisao je, a uslijedila je lavina čestitki.

"Ništa od izborne šutnje za tebe kad podmladak krene s plakanjem", šalili su se u komentarima njegovi pratitelji, a neki su mu poručili i kako se nadaju da će ovih dana imati još razloga za slavlje.

Inače, Nađi je magistar ekonomije i bio je dogradonačelnik Svete Nedelje, no prošle godine dao je ostavku na toj poziciji i preselio se u Zagreb, nakon čega je osnovao stranku Fokus.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2005. godina +25 Alan Hržica sa suprugom Nekad i sad Našeg pjevača vjera je izvukla iz pakla ovisnosti, nakon čega je napravio potpuni zaokret u životu i karijeri, a danas žari i pali drugačijom scenom!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez +30 Jennifer Lopez - 2 Celebrity Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene