Ovo su svi čekali!

Omiljeni Ross i Rachel navodno su postali par i u stvarnom životu, šuška se da se ne odvajaju otkako su se opet vidjeli!

Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Galerija

David Schwimmer i Jennifer Aniston navodno se ne odvajaju jedno od drugog otkako su se ujedinili na specijalnom okupljanju "Prijatelja" pa se šuška da su par.

Ross Geller i Rachel Green, koje su u kultnoj seriji "Prijatelji" utjelovili David Schwimmer i Jennifer Aniston, jedan su od najomiljenijih televizijskih parova svih vremena, a izgleda da su jedno drugom sada odlučili pružiti priliku i u stvarnom životu.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i David Schwimmer (Foto: Profimedia) Neće se svima svidjeti Glasine da su zajedno raspametile su njihove fanove, a sada se oglasio i omiljeni Ross i rekao što misli o tome

Strani mediji raspisali su se o tome kako Aniston i Schwimmer provode puno vremena zajedno u njezinu domu u Los Angelesu otkako su se ponovno ujedinili na setu specijalne epizode serije "Prijatelji" koja je prikazana u svibnju ove godine.

"Nakon okupljanja ''Prijatelja'' postalo je jasno da su prisjećanja o prošlosti u njima probudila stare osjećaje i da kemija koju su morali zatomiti u sebi još postoji", izjavio je za časopis Closer izvor blizak navodnom paru.

"Odmah nakon snimanja počeli su se dopisivati i David je prošli mjesec doputovao iz New Yorka u Los Angeles kako bi se družio s Jen", dodao je.

Na okupljanju "Prijatelja" Schwimmer i Aniston priznali su i kako su za vrijeme snimanja serije gajili stvarne osjećaje jedno prema drugom, no nisu imali priliku upustiti se u vezu.

"U prvoj sezoni sam bio jako zaljubljen u Jen. Ali bili smo poput dva broda koji se neprestano mimoilaze jer je netko uvijek bio u vezi. I nikada nismo prešli tu granicu", izjavio je Schwimmer.

"Sjećam se da sam rekla Davidu: 'Bit će bezveze ako se prvi put poljubimo na nacionalnoj televiziji', ali to smo i napravili. Odlučili smo sve svoje osjećaje usmjeriti u Rossa i Rachel", dodala je Jennifer.

Serija "Prijatelji" emitirala se od 1994. do 2004. godine, a Jennifer se u vrijeme snimanja udala za Brada Pitta od kojeg se razvela nakon pet godina braka, 2005. Od 2015. do 2017. godina bila je u braku i s glumcem Justinom Therouxom. David se, pak, 2010. oženio za britansku umjetnicu, fotografkinju i spisateljicu Zoe Buckman od koje se razveo 2017. godine, a zajedno imaju kći Cleo.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 7 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 +4 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 Nekad i sad Bila je slatkica i velika pop-zvijezda, no zahvatima se dovela do neprepoznatljivosti, a danas zarađuje na golišavim fotkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene