Što stariji, to bolji!

Beckham mamio uzdahe na Wimbledonu, a zbog jedne male promjene svi su pričali o njemu

David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) Getty Images 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Screenshot) David Beckham i Helena Christensen (Foto: Instagram) +6 Bella Hadid i David Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

David Beckham poznat je po svom izgledu, a svi se slažu u jednom – što je stariji, sve bolje izgelda.

Slavni umirovljeni nogometaš David Beckham poznat je po svom elegantnom izgledu, a već se godinama zna kako je on jedan od modno najosvještenijih nogometaša. 

Pogledaj i ovo David Beckham Radi se o ogromnoj svoti David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

Na ovogodišnjem teniskom turniru Wimbledonu David je ipak nadmašio samog sebe i oduševio apsolutno sve prisutne. Njegove su fotografije obišle svijet i izmamile uzdahe i muškaraca i žena, pa se može zaključiti samo kako je ovaj 44-godišnjak kao vino  što stariji, to bolji. 

Beckham je došao na žensko polufinale Wimbledona odjeven u uski bež sako koji mu je naglasio široka ramena, a uskladio ga je sa sivim hlačama i plavom kravatom. Sveukupan dojam bio je savršen. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fun day at Wimbledon 🎾 with mum.. #tradition 🎾 @wimbledon @sandra_beckham49

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Uz dodatak naočala, David je izgledao seksi, a elegantno u isto vrijeme, no svi su primijetili jednu malu promjenu na njemu. 

Naime, kosa mu je tamnije nijanse i gušća nego inače pa je i to zasigurno jedan od razloga zbog kojih djeluje poprilično mladoliko. David je oduvijek poznat po tome da njeguje svoj izgled, a frizuri je uvijek pridavao veliku pažnju pa je s godinama mnogo puta mijenjao imidž.

Česte promjene frizure njegov su zaštitni znak, no posljednjih se godina šuškalo da se čak podvrgnuo transplantaciji kose. Nagađanja da je počeo gubiti kosu počela su još kada je nosio duge uvojke i kape.

U svibnju prošle godine na Kraljevskom vjenčanju nosio je kratko ošišanu frizuru, dok se već u lipnju na prijemu u Buckinghamskoj palači pojavio s dužom kosom skupljenom u rep, što je probudilo sumnju o transplantaciji.

"Bila to istina ili ne, riječ je o vrlo privatnoj stvari", izjavio je Davidov glasnogovornik i jasno dao do znanja da nogometna legenda o tome ne želi govoriti u javnosti.

Beckham je na Wimbledon došao sa svojom mamom Sandrom, s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti. Navodno su njegova djeca Cruz, Romeo, Harper i Brooklyn ostali kod kuće s Victoriom. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +10 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Šuput tražila račun, a dobila nešto posve drugo od jednog ugostitelja na Korčuli, pokazala i što

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene