Povukao se iz javnosti

Ulicom šetao u raskopčanim hlačama i potkošulji: Omiljeni glumac iz '90-ih više ne mari za izgled

David Arquette (Foto: Profimedia) David Arquette (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Arquette (Foto: Profimedia) David Arquette (Foto: Profimedia) David Arquette (Foto: Profimedia) David Arquette (Foto: Getty Images) David Arquette (Foto: Profimedia) David Arquette (Foto: Getty Images) David Arquette (Foto: Getty Images) +0 David Arquette (Foto: Getty Images) Galerija

Slavni glumac David Arquette rijetko se pojavljuje u javnosti, a kad ga vidimo – iznenadi fizičkom transformacijom.

Nekoć poznato lice s filmskih i TV ekrana Davida Arquettea mnogi pamte po ulogama u franšizi "Vrisak", ali i i po slatkim romantičnim komedijama s kraja 90-ih, no danas ovaj američki glumac izgleda malo drukčije no što ga njegova vjerna publika pamti. 

Pogledaj i ovo showbuzz uz ovo nema spavanja Generacijama ulijevaju strah u kosti: Tko su najslavniji ubojice s filmskog platna?

Nakon 90-ih Arquette se okrenuo produciranju filmova, a filmske role sve su mu rjeđe pristizale pa se pomalo izgubio iz očiju javnosti. Ipak, njegove uloge u hitovima"Buffy, ubojica vampira" i "Nikad se nisam poljubila" i dalje mu jamče slavu, no čini se da Davidu više baš i nije stalo do crvenih tepiha. 

Naime, glumac se sve rjeđe pojavljuje u javnosti, a kada se i pojavi – šokira svojim izgledom. Nedavno je viđen kako se šeće užarenim kalifornijskim ulicama u potrazi za obližnjim Starbucksom, a na sebi je imao raskopčane hlače i bijelu potkošulju. Razbarušene kose i s nekoliko kilograma više no što ga pamtimo, u takvom je izdanju glumac bio jedva prepoznatljiv. 

Svoj je opušteni stajling upotpunio i neurednom trodnevnom bradom, a cijelo se vrijeme svoje šetnje borio sa pridržavanjem hlača da mu ne spadnu. 

Osim što je bio posvećen glumačkoj i producentskoj karijeri, David se posvetio i profesionalnom hrvanju – no isprva je spektakularno podbacio. 

Pojavio se na Svjetskom prvenstvu u hrvanju, no nije uspio proći dalje od prvog kruga borbi, ali unatoč tom neuspjehu nije odustao. U posljednje vrijeme ipak postiže bolje rezultate u kategorijama "teškaša". 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) +9 Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Celebrity Selfi za pamćenje: Seksi 49-godišnja manekenka potpuno se razgolitila pa bacila fanove u trans

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene