Raskošna svadba

Fatalna Ruskinja pravi je magnet za milijardere: Od jednog se već razvela, a sad se udala za drugog

Dasha Zhukova, Stavros Niarchos (Foto: Getty Images) Dasha Zhukova, Stavros Niarchos (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stavros Niarchos (Foto: AFP) Stavros Niarchos (Foto: AFP) Dasha Zhukova, Stavros Niarchos (Foto: Getty Images) +0 Stavros Niarchos (Foto: AFP) Galerija

Dasha Zhukova i Stavros Niarchos iznenadili prijatelje - priredili su vjenčanje dan ranije nego što su oni očekivali.

Dasha Zhukova, bivša supruga Romana Abramoviča, udala se za milijardera Stavrosa Niarchosa.

Pogledaj i ovo showbuzz Sad se vidi, sad se zna Otkrivena najbolje čuvana tajna ruskog bogataša

Ova Ruskinja i grčki nasljednik brodograđevnog carstva priredili su luksuzno vjenčanje u St. Moritzu vrijedno 6,5 milijuna dolara, a među gostima je bila čak i princeza Beatrice.

Svadbena proslava održana je dan ranije nego što se očekivalo, a sva priprema ovog raskošnog vjenčanja odrađena je u tajnosti.

Među gostima je navodno bila i modna dizajnerica Stella McCartney, a vizažistica slavnih, Gucci Westman, podijelila je na društvenim mrežama fotografiju s glumicom Kate Hudson.

Dasha i Stavros zaruke su proslavili prošle godine u srpnju, a tada su s njima također slavila i brojna poznata imena.

Zhukova se od Abramoviča rastala u kolovozu 2017. godine, a u braku su bili 10 godina. Dasha je Abramoviču bila treća supruga, a u braku su dobili i dvoje djece.

Dasha je s grčkim nasljednikom viđena već nekoliko mjeseci od rastave s Abramovičem, ali su se u početku veze ipak trudili što više skrivati od medija. Prije nego što su započeli vezu, Dasha i Stavros godinama su bili prijatelji.

Stavros je tijekom mladosti bio s Paris Hilton, Mary Kate Olsen i Lindsay Lohan.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: Profimedia) +0 Kevin Costner (Foto: AFP) Zanimljivosti Brak s prvom ženom propao mu je zbog nevjere, a navodno je ljubio i jednu od najljepših glumica današnjice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene