"Kakav car!"

Snimka gradonačelnika Svete Nedelje koji se žustro razbacao na bini s Indirom Levak pravi je hit, nije mogao odbiti njen poziv!

Indira Levak i Dario Zurovec - 7 Indira Levak i Dario Zurovec - 7 Dario Zurovec/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak i Dario Zurovec - 3 Indira Levak i Dario Zurovec - 2 Indira Levak i Dario Zurovec - 1 Indira Levak i Dario Zurovec - 4 Indira Levak i Dario Zurovec - 5 Indira Levak i Dario Zurovec - 6 Dario Zurovec i Joško Gvardiol - 2 Dario Zurovec i Joško Gvardiol - 3 Dario Zurovec Dario Zurovec - 6 +20 Dario Zurovec - 4 Galerija

Dario Zurovec zaplesao je s Indirom Levak na pozornici u Svetoj Nedelji, a kako se snašao pokazao je sam na svom profilu na Instagramu.

Gradonačelnik Svete Nedelje i saborski zastupnik stranke Fokus Dario Zurovec pokazao je da je pravi čovjek od fešte i to nakon što je objavio video u kojem je zaplesao s Indirom Levak na njezin hit "Sexy Body".

Indira je nastupila u Svetoj Nedelji u sklopu manifestacije Zimski cajti, a na kojoj se našao i Zurovec, pa ga je pjevačica brzo primijetila i pozvala da joj se pridruži na pozornici što je on prihvatio.

"Kad te Indira Levak pozove na stage, nema druge nego da se odazoveš, prihvatiš njenu zaraznu energiju i zaplešeš", napisao je Dario uz urnebesni video koji je oduševio njegove pratitelje na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dario Zurovec (@dariozurovec)

"Bravo", "Imamo najboljeg gradonačelnika", "Nema te država", "Kakav car", "Ma vrh", dio je komentara koje je dobio.

Inače, Daria i njegove plesačke sposobnosti smo imali prilike gledati u našem hit-showu "Ples sa zvijezdama" gdje je plesao s mentoricom Helenom Janjušević, ali nisu uspjeli doći do finala u kojem su pobijedili Marco Cuccurin i Paula Tonković.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Momsen - 8 Taylor Momsen - 7 Taylor Momsen - 4 Taylor Momsen - 13 +13 Taylor Momsen - 16 Nekad i sad Sve je osvojila kao slatkica s neobičnom frizurom, ali malo tko zna da je to glumica i iz hit-serije koja se nije propuštala, evo kako danas izgleda!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 +35 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Celebrity Pogledajte u kakvoj je haljini Prija otvorila svoj četvrti koncert, morala je paziti na baš svaki pokret!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene