"Doslovno, noge milja dolara"

Miljenica iz Kumova javno je objavila poruku poznanice koja joj je rekla što misli o njoj: ''Kako ona provocira s tim nogama bezobrazno, mislim koja ženska nakon 40 godina...''

Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz - 3 Daria Lorenci Flatz - 4 Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz - 3 Daria Lorenci Flatz - 5 Daria Lorenci Flatz - 1 +22 Daria Lorenci Flatz - 2 Galerija

Daria Lorenci Flatz podijelila je zanimljivu poruku koju je na Instagramu dobila od poznanice, a kako kaže dobro ju je nasmijala.

Glumica Daria Lorenci Flatz nakon sudjelovanja u našem showu "Ples sa zvijezdama", nastavila se baviti plesom pa svakodnevno na svom Instagram profilu objavljuje videa u kojim pratiteljima želi dočarati koliko obožava ovaj svoj novi hobi. 

Na svom Instagram storiju podijelila je video u kojem je pokazala kako pleše u dvorani, a na sebi je imala samo crni bodi. 

U njemu je pokazala svoje prezgodne i mišićave noge pa je zbog toga dobila veliki kompliment od poznanice, a poruku je objavila javno.

"Vidiš kako ona provocira s tim nogama bezobrazno. Mislim koja ženska nakon 40 godina vježba samo u dresu pa nije ni čudo da je napunila dvorane. Sve želimo izgledati kao Lorenci", napisala joj je prijateljica od prijateljice.

"Dakle ovo sam morala objaviti. Prijateljica piše prijateljici, hvala na komplimentu. Toliko sam se nasmijala".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Lorenci Flatz (@darialorenci)

"Doslovno, noge milja dolara", "Genijalno", "Istina", "Predivna žena", samo su neki od komentara. 

Nedavno je za naš In Magazin otkrila i kako ponekad zaboravlja je li Daria ili Jadranka.

"To sam se zezala da ja doma odjednom svako jutro postavljam stol jer ovdje ne znam koliko puta dnevno postavim stol i stavim pribor. Normalno nekog mog temperamenta i načina je sigurno ušlo u lik, što u startu možda nije bilo tako zamišljeno, ali donijela sam neku svoju osobnost u to", smatra Daria.

Podsjetimo, Dariju svi gledaju kao Jadranku Macan u ''Kumovima'', a prošle smo ju sezone gledali i u showu ''Ples sa zvijezdama'' u kojem je s partnerom Ivanom Jarnecom došla do samog finala.

  1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon +11 Lourdes Leon - 2 Celebrity Gotovo potpuno gola stigla je na tulum! Končiće kojima se pokrila kći kraljice popa teško je uopće nazvati haljinom, ovo morate vidjeti

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Burke - 1 Brooke Burke - 2 Brooke Burke - 3 Brooke Burke - 4 +13 Brooke Burke - 6 Celebrity Tko bi rekao da ova žena puni 52 godine? Prije skoro dva desetljeća krasila je naslovnicu Playboya, a i danas u bikiniju mami uzdahe!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene